Android için klonlama uygulaması

kkank

Hectopat
Makaleler
7
Daha fazla  
İyi sosyaller,

Samsung telefon kullanıyorum, içinde bu amaçla "Dual Messenger" var ama bu sadece WhatsApp, Instagram gibi uygulamalar için geçerli. Bana istediğim her uygulamayı klonlayacak bir çözüm lazım. Hatta kendi ekosistemleri içinde çalışsın istiyorum. Örneğin kendi Fakegps'leri ile konum alsın, kendi istediğim uygulamaları sadece birbirleri ile çalıştırsın gibi. Bunun için bildiğiniz bir yol var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Parallel Space'e bir bakabilirsin. Daha önce 2. hesap açmama izin vermeyen bir oyunda yeni hesapla başlamak için kullanmıştım.

Bu da aynı şekilde sadece sosyal medya uygulamalarını çiftlememe izin verdi.

Güvenli mi bilmiyorum ancak, VMOS'i deneyebilirsiniz.

Bu bayağı işe yaradı, telefonun içinde sanal bir Android daha kuruyor her şeyiyle ama arka plan çalışması kötü. Bir süre sonra kendini kapatıyor. Aç-bakacağına bak, denemeni yap- kapat şeklinde çalışmanı istiyor gibi.

Teşekkür ederim ikinize de.

Bu da aynı şekilde sadece sosyal medya uygulamalarını çiftlememe izin verdi.
Screenshot_20250428_182623_Parallel Space.png

Screenshot_20250428_182748_Parallel Space.png

Eklenebilmesi gerekiyor.

1745858674909.jpeg

Bende de sadece bunlar çıkıyor hocam. Bana çeşitli araçlar lazım aslında. Örneğin kendilerine farklı hedefler verip deprem bildirimlerini açmak istiyorum. Ya da bunu çözebilirsem çok şeyin önünü açacaktır gibi geliyor.

Edit: Afedersin hocam şimdi buldum kalanları. En azından bir tane seçip klonla dedikten sonra ilerleyince neredeyse telefonumdaki her şeyi klonlama seçeneği çıktı. Çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı