Android mi yoksa Apple mı?

• Konuyu başlatan RGG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 274
Bütçe
50.000 değişken
Eğer ikinci el uyguna düşerse kaçırma hocam. Ha bir de vatan arada bir 77'ye satıp üzerine bir de TV falan veriyor :D

Zaten %90 ikinci el alırım hocam. Ayrıca maalesef kampanyanın süresi dolmuş sanıyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260216-125042.png
    Screenshot_20260216-125042.png
    147,5 KB · Görüntüleme: 3
Arada bir yapıyor hocam, geçen gün yine yaptı. Eğer hazırda böyle bir para varsa bence bekleyin vatan gene yapar kapmanyayı.

Tamam hocam çok teşekkür ederim güzel oldu fikir edindim bolca🫶🏻

Rica ederim hocam, yine sorunuz olursa sormaktan çekinmeyin. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Hocam ben birkaç platformdada paylaşım yapmıştım ekstradan bilgi için ve az önce birisi 17t serisinin nisanda çıkabileceği ve 17t Pro'nun fan içereceği söyleniyor. Ne dersiniz?

Hocam ben birkaç platformdada paylaşım yapmıştım ekstradan bilgi için ve az önce birisi 17t serisinin nisanda çıkabileceği ve 17t Pro'nun fan içereceği söyleniyor. Ne dersiniz?

Burada artık yazılım tercihi işin içine giriyor. Biraz baktım 17t Pro'nun kamera paketi güzel gibi fakat Oppo find X9 Pro halen önde. Ek olarak HyperOS ColorOS kadar stabil değil 17t Pro'nun 8500'lük pili muhtemelen Oppo'dan daha hızlı bitecektir. Ben sırf yazılımından dolayı Oppo alırdım fakat eğer çok oyun oynuyorsanız 17t Pro da olabilir. Eğer gerçekten fan ile gelirse oyun konusunda Oppo'dan önde olacağı kesin. Yani gerçekten bilemiyorum iki telefon da birbirine çok yakın. Tamam kesin bir ayrım yapalım. Eğer öncelik kamera, yazılım stabilitesi ve pil ise Oppo. Oyun performansı ve daha büyük + 144Hz ekran ise Xiaomi. Ben olsam tekrar tekrar Oppo'yu seçerim. Hem 17t Pro çok çirkin :D
ÖzellikOppo Find X9 ProXiaomi 17T Pro (Sızıntı/Duyuru)
İşlemciMediaTek Dimensity 9500MediaTek Dimensity 9500
Ekran6.78" AMOLED, 120Hz, 3600 nit6.84" AMOLED, 144Hz, 3600 nit
Batarya7.500 mAh8.500 mAh
Hızlı Şarj80W Kablolu / 50W Kablosuz100W Kablolu
Ana Kamera50MP (Sony LYT-828)50MP (Leica Optik)
Telefoto200MP (3x Optik, 120x Dijital)50MP (5x Optik)
DayanıklılıkIP68 / IP69IP68 / IP69

Burada artık yazılım tercihi işin içine giriyor. Biraz baktım 17t Pro'nun kamera paketi güzel gibi fakat Oppo find X9 Pro halen önde. Ek olarak HyperOS ColorOS kadar stabil değil 17t Pro'nun 8500'lük pili muhtemelen Oppo'dan daha hızlı bitecektir. Ben sırf yazılımından dolayı Oppo alırdım fakat eğer çok oyun oynuyorsanız 17t Pro da olabilir. Eğer gerçekten fan ile gelirse oyun konusunda Oppo'dan önde olacağı kesin. Yani gerçekten bilemiyorum iki telefon da birbirine çok yakın. Tamam kesin bir ayrım yapalım. Eğer öncelik kamera, yazılım stabilitesi ve pil ise Oppo. Oyun performansı ve daha büyük + 144Hz ekran ise Xiaomi. Ben olsam tekrar tekrar Oppo'yu seçerim. Hem 17t Pro çok çirkin :D
ÖzellikOppo Find X9 ProXiaomi 17T Pro (Sızıntı/Duyuru)
İşlemciMediaTek Dimensity 9500MediaTek Dimensity 9500
Ekran6.78" AMOLED, 120Hz, 3600 nit6.84" AMOLED, 144Hz, 3600 nit
Batarya7.500 mAh8.500 mAh
Hızlı Şarj80W Kablolu / 50W Kablosuz100W Kablolu
Ana Kamera50MP (Sony LYT-828)50MP (Leica Optik)
Telefoto200MP (3x Optik, 120x Dijital)50MP (5x Optik)
DayanıklılıkIP68 / IP69IP68 / IP69

Hocam teşekkürler tekrardan döktürmüşsünüz😄
Benim asıl sorum bu fan olayı gelir mi olurdu. Ayrıca şu da var t serisi amiral gemisi değil yani benim açımdan X9 Pro gibi bir canavarla karşılaştırmak harika bir karşılaştırma olmaz. Ama çok güzel telefonlar çıkmaya devam ediyor. Bende her geçen gün büyüleniyorum yeni telefonlardan. Ya bir de ülkemizde IMEI derdi olmasa neler olur siz düşünün. X8 Ultra mı dersiniz? Xiaomi 17 Pro Max mi dersiniz (benim seçimim bu olurdu doğrusu). Çok fazla yeni teknoloji geliyor hocam 😄. Elinize sağlık, ben sanırım hala X9 Pro'dan devam edeceğim🫶🏻

Hocam teşekkürler tekrardan döktürmüşsünüz😄
Benim asıl sorum bu fan olayı gelir mi olurdu. Ayrıca şu da var t serisi amiral gemisi değil yani benim açımdan X9 Pro gibi bir canavarla karşılaştırmak harika bir karşılaştırma olmaz. Ama çok güzel telefonlar çıkmaya devam ediyor. Bende her geçen gün büyüleniyorum yeni telefonlardan. Ya bir de ülkemizde IMEI derdi olmasa neler olur siz düşünün. X8 Ultra mı dersiniz? Xiaomi 17 Pro Max mi dersiniz (benim seçimim bu olurdu doğrusu). Çok fazla yeni teknoloji geliyor hocam 😄. Elinize sağlık, ben sanırım hala X9 Pro'dan devam edeceğim🫶🏻

X7 Ultra benim hayal telefonumdu. O kadar güzel gözüküyordu ki baktıkça bakasım geliyordu. Keşke IMEI sorunumuz olmasaydı :(

Ayrıca son nothing paylaşımlarından sonra 4a serisini bekliyordum vazgeçtim bu nasıl bir pazarlama ya🫩

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

X7 Ultra benim hayal telefonumdu. O kadar güzel gözüküyordu ki baktıkça bakasım geliyordu. Keşke IMEI sorunumuz olmasaydı :(

Mavi gümüş rengi ne kadar şahane duruyordu değil mi🙂↕️

Ayrıca son nothing paylaşımlarından sonra 4A serisini bekliyordum vazgeçtim bu nasıl bir pazarlama ya🫩

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mavi gümüş rengi ne kadar şahane duruyordu değil mi🙂↕️

Evet ya, hele o gümüş kamera adası. O kamera adasıyla alttaki deri kısmın birleşimi filan vallahi ağzımın suyu aktı. Olur da X7 ultrayı bulabilirsem bir tane alacağım ya dursun öyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı