Android mi yoksa Apple mı?

• Konuyu başlatan RGG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 43
  • Görüntüleme 454
Bütçe
50.000 değişken
Ya hocam zaten çok oyun oynayan biri değilim satranç Clash Royale belki bazen küçük çaplı oyunlar falan olay o değil 60Hz gözle fark edilir şekilde daha kötü bana göre hani ben çok kullandım 60Hz cihazda 120'de bir sürü cihaz kullandım 144Hz kullandım 60'a bir daha dönemiyorsun hocam.

Benim de şu an kullandığım telefon 120 Hz evet bariz şekilde bir fark oluyor ama IPhone'da 60 Hz'lik bir Android'e göre fazla hissedilmiyor bence 1-2 hafta kullanılsa alışılır.

Benim de şu an kullandığım telefon 120 Hz evet bariz şekilde bir fark oluyor ama IPhone'da 60 Hz'lik bir Android'e göre fazla hissedilmiyor bence 1-2 hafta kullanılsa alışılır.

Alışılır alışılmasınada gerek yok bence downgrade etmeye. 60Hz her yerde 60Hz'dir. Mesela bunun için gider sıfırr 15 almak yerine ikinci el 15 Pro (Max değil) alırım.

Hocam merhaba, asıl sorum belli.
Ben günlük hayatta Nothing Phone (2a) kullanıyorum ve önümüzdeki ay içinde yükseltmeyi planlıyorum. Özellikle yükseltme sebebim her ne kadar ana kameradan memnun olsam da Zoom kamerası olmaması ve geniş açının hoş bir fotoğraf perofrmansı sunamaması. Yaklaşık 50k bir bütçeye sahibim ikinci el yenilenmiş sıfır hiç fark etmez sorunsuz oldukça. Ayrıca evet nothing sade bir tasarım sunuyor bloatware koymuyor falan ama hoş yeni nesil özellikler yani dinamik ada, multitasking, resimde obje arkası saat, uzun süre ve düzenli güncelleme gibi şeyler telefonda eksik. Yazılımda sorunsuz, kamerada iddialı bir cihaz arıyorum. Android tarafında Xiaomi dikkatimi çekiyor. Daha önce bir Post'ta daha belirttin 15 Ultra her ihtiyacıma uygun fakat 3D curve ekran, ısınma gibi sorunlar ve doğruya doğru artık hoş olmayan derecede büyük bir kamera adası güzel değil. Geçen bir arkadaş'ın iPhone 15 cihazını kullandım ve kesinlikle eminim. iOS şahane bir yazılım bana göre. Güncelleme desteği olsun Liquid glass olsun (Windows 7'den beri severim kendini) çok hoş bir arayüz. Bende 15 Pro Max tarzı bir cihaz düşünüyorum iPhone tarafında. Yenilenmiş veya ikinci el. Fakat 3 sorun geliyor bununla beraber.
1- maddi olarak biraz zorlar. 60-70k fiyatlar isteniyor.
2-ben Galaxy Watch 6 Classic kullanıcısıyım ve bu saat iPhone ile çalışmıyor. Yani bir Apple Watch almak zorundayım. Sorun bu değil, watchOS benim istediğim çoğu uygulamayı desteklemiyor Wear OS gibi.
3-15 serisi 3. senesine gireceği için bataryalar %85-95 arası yani harika değil.
Android tarafonda ise Samsung ve Honor'u tercih etmiyorum ikisi de yazılım tarafında biraz gerideler benim için. 17t serisi ile 17t Pro düşünmüştüm çünkü bazı kaynaklar 2602 kodu ile ilk defa değişiklik yapıp şubatta çıkaracak diyorlardı fakat bu 17 Ultra içinmiş 17t/17t Pro değil 17 ultra/17ultra by leica içinmiş. Yani biraz daha var 17t serisine.
Bu yüzden size kriterlerimi sunmak istiyorum:
-Amiral gemisi performans.
-Kaliteli Zoom ve geniş açı kamera.
-Sade bir tasarım. Ultra serisi gibi abartı değil.
-Esim
-Uzun süre güncelleme desteği (en az 2030/2031)
Sizin de önerilerinizi bekliyorum. Sağ olun 🫶🏻

Sizin için Android daha mantıklı hocam Apple istiyorsanız şu an 17 altına çok düşmemeye çalışın 17 de bütçenizi aşıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı