Android One güncelleme sonrası telefon sorunları

Emre_Gürbüz

Hectopat
Katılım
9 Şubat 2014
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bu gidişle bildiğiniz üzere Google tabanlı olan Android One'dan soğuyacağım. Bu telefon (Mi A2 Lite) her ayın ilk günü güvenlik güncellemesi adı altında güncellemeler alıyor fakat güvenlik olduğundan şüpheliyim. Sebepleri ise şu şekilde: Tarihleri sallıyorum, Ocak ayı güncellemesi geldiğinde %70 parlaklıkta kullanıyordum ertesi ay ise max. parlaklık değeri kısıldı ve ben %100'e yükselterek kullandım, bu işin en basit yanı ve her ay max. parlaklık değerinde ve şarj dayanma konusunda oynamalar oluyor. İşin en sinir bozucu kısmı ise iki ay önce kaldırılan ağır çekim modu Ocak ayında geri geldi, ve bu ay ise parmak izi sensörüm çalışmıyor! Ancak güvenli moda geçtiğimde hiçbir donanımsal problem yaşamadan tüm özellikleri ile aktif şekilde çalışıyor. Para verip bir cihaz alıyorum ve her ay birisi bir şeyleri kurcalayıp duruyor, ekran çentiği, şarj olma süresi, şarj dayanma süresi, ort. RAM kullanımı vs. Bir önceki dönemde babama Mi A1 almıştım, aşağı yukarı aynı sorunları yaşıyor. Dikkate alacaklarını bilsem Google'a mail yazacağım. Bu veya benzeri durumu yaşayan Android One kullanıcıları var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence çok takıyorsunuz güvenlik güncellemelerin de pek bir şey değişmez. Çok sıkıntılıysa bootloader kilidini açıp MIUI rom kullanabilirsiniz çok stabil.
MIUI ROM uygulayacağım tavsiyeniz teşekkür ederim, Sorun bu gün donanımsalmış gibi davranıyor parmak izi tamamen gitti sanırım önce garantiye yollayacağım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı