%10 gibi bir kısım sisteme ayrılır mevcut hafızadan.Sistem ve Android'le gelen uygulamaların toplamı 110 GB. Pek anlamam ama bana tuhaf geldi. Anlaşılan yakın zamanda 128 GB tablet kalmayacak yetmez çünkü.
2 TB olsaydı 200GB 4 TB olsaydı 400GB ayırır sistem.Sistem ve Android'le gelen uygulamaların toplamı 110 GB. Pek anlamam ama bana tuhaf geldi. Anlaşılan yakın zamanda 128 GB tablet kalmayacak yetmez çünkü.
Sistem ve Android'le gelen uygulamaların toplamı 110 GB. Pek anlamam ama bana tuhaf geldi. Anlaşılan yakın zamanda 128 GB tablet kalmayacak yetmez çünkü.
Aslında 512 GB olanı alacaktım ama 1 TB olanı 16 GB RAM varmış o yüzden aldım. Normalde dahili depolama ile işim yok. Şöyle bir algı var bende tabletin dahili diskini değiştiremiyoruz ne kadar yazma işlemi yaparsak o kadar yıpranır ve okuma yazma değerleri düşer bu yüzden ne yükliceksem SD karta yüklerim hep, bilmiyorum doğru mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.