Android sadece sistem 92 GB normal mi?

Kadiroaou

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Tab S9 Ultra aldım ve depolama alanı beni şaşırtı. Android 13 başka cihazlarda gördüm sistem 20 GB'yi geçmiyordu 92 GB normal mi?

Dosya Ekleri

• photo_2023-11-20_19-51-29.jpg
    photo_2023-11-20_19-51-29.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 167
Sistem ve Android'le gelen uygulamaların toplamı 110 GB. Pek anlamam ama bana tuhaf geldi. Anlaşılan yakın zamanda 128 GB tablet kalmayacak yetmez çünkü.

En az 10 GB yer ayrılıyor o depolamadada çok bir fark olmaz belki %20 ayrılır Android 13 gibi bir tablete Android 11 civarına 10 GB ayrılıyor.
Yani arşiv yapmıyorsanız tablette yetecektir uzun bir süre.

Aslında 512 GB olanı alacaktım ama 1 TB olanı 16 GB RAM varmış o yüzden aldım. Normalde dahili depolama ile işim yok. Şöyle bir algı var bende tabletin dahili diskini değiştiremiyoruz ne kadar yazma işlemi yaparsak o kadar yıpranır ve okuma yazma değerleri düşer bu yüzden ne yükliceksem SD karta yüklerim hep, bilmiyorum doğru mu?

Aslında 512 GB olanı alacaktım ama 1 TB olanı 16 GB RAM varmış o yüzden aldım. Normalde dahili depolama ile işim yok. Şöyle bir algı var bende tabletin dahili diskini değiştiremiyoruz ne kadar yazma işlemi yaparsak o kadar yıpranır ve okuma yazma değerleri düşer bu yüzden ne yükliceksem SD karta yüklerim hep, bilmiyorum doğru mu?

Her uygulamayı SD karta yükleyemiyorsun genelde oyunlar vs. yükleniyor ayrıca dahili hafızanın depolama türü kolay kolay yıpranmalara mağruz kalmaz merak etmeyin dahili depolamayı gönül rahatlığılya hız düşmesi olmadan kullanabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı