Rehber Android TV Bluetooth görünürlüğünü kapatma

Merhaba bu makalede Android TV'de Bluetooth görünürlüğünü kapatmayı göstereceğim. Tanımadığım insanlar sürekli Bluetooth eşleşme isteği gönderiyordu ve izlediğim içerik bölünüyordu. Ben de araştırmalarım sonucunda bu uygulamayı buldum.

TV1.png


Bu uygulamaya televizyonunuzdaki Google Play üzerinden erişebilirsiniz. Uygulama yaklaşık 700KB ve Bluetooth görünürlüğünü kapatıyor. Böylece sinir edici eşleşme isteklerine maruz kalmıyorsunuz. Uygulamayı ilk açtığınızda şu şekilde bir ekranla karşılaşıyorsunuz.

TV2.png


Görselde kırmızı okla gösterdiğim ayarı kapattığınızda Bluetooth görünürlüğünü kapatmış oluyorsunuz. Sadece görünürlüğü kapatıyor Bluetooth kumanda ve aksesurarlarınızı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sorunuz olursa beklerim. :)
 
@Mutlu Saydere yardımcı olabildiysem ne mutlu bana🙂. Yalnız aklında bulunması gereken bir konu var. Uygulama bazen devre dışı kalabiliyor eğer Mi Box kullanıyorsan 3-4 günde bir kontrol et bazen kendiliğinden açılıyor.
 
Bu program bir süredir çalışmıyor, alternatif bir uygulama var mı bildiğiniz?
Hocam bu süreçte taşındım ve dolayısıyla toksik komşulardan da kurtuldum. Artık kullanma gereksinimi duymuyorum. Alternatif bir uygulama da bilmiyorum maalesef.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı