Android TV box kendiliğinden açılıyor

249873

Kilopat
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi tvbox HDMI 1 ve HDMI 2 arasında dolanırken PC'ye geçerken falan kendiliğinden açılıyor. Bunu nasıl engelleyebilirim? HDMI Cec özelliği ile ilgili bir durum mu?

TV Box' un ayarlarından ve TV ayarlarından HDMI-CEC özelliğini kapatın, düzelecektir. Bazıları bunu sorun sanıyor, aldıkları TV Box' u falan kötülüyorlar.
Hocam haklısın da kapatıyorum gene oluyor sanırım hata yapıyorum.
HDMI CEC kısmı var basıyorum.
Cec Switch kısmı var kapalı.
One key play, One key Power off ve Auto change language kısmı var hepsi kapalı yaptım.

Philips tam sürümünü bilmiyorum maalesef 32inç.
Markası nedir hocam TV' nin?
Easy Link olabilir.
Phillips TV kullanıyorsunuz sanırım. Evet Easy Link' miş HDMİ-CEC özelliğinin adı.
Teşekkür ederim deneyeceğim.
Hocam son bir sorum olacaktı; yeniden kurdum Tvbox'ı da içinde gelen Netflix ve YouTube'lar var. Bunlar Google Play ile gelmiyor sanırım güncel değiller YouTube'da mesela bazı görseller eksik falan. Bu uygulamaları Google Play'den yükleyince kumanda ile yönetemiyorum Elimde olan uygulamaları nasıl güncelleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal Port TV Box kullanıyorsunuz, Aptoide TV ile ya da APK Mirror' dan arayarak güncelleyebilirsiniz. Netflix malesef TV sürümü inmiyor. Acil air kumanda almalısınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı