Android TV box önerisi

Askerr

Decapat
Daha fazla  
Evde interneti bulunmayan normal televizyonum var ve bununla YouTube'a Chrome'a girmek, video ve film izlemek gibi şeyler yapmak istiyorum. Bunun için de Android TV box almayı düşündüm ama ne alsam çok kararsız kaldım. Bütçem en fazla 3500 ama 2000-2500 arasında bir ürün önerebilirseniz daha güzel olur. Teşekkürler.

Hocam bunda kasma, donma, ısınma çok fazla olduğu söyleniyor başka bir öneri varmı acaba

Next Start Pro 4K alabilirsin. Veriler, incelemeler ve kullanıcı deneyimi olarak genelde memnun ediyor. Bütçende gayet yeterli yapmak istediğin şeyler için.

Hocam bunda kasma, donma, ısınma çok fazla olduğu söyleniyor, başka bir öneri var mı acaba?
Xiaomi 4K 2. Nesil Android Tv Box kullanıyorum. Video açıldığında herhangi bir sorun yok, hiç kasma yaşamadım ama uygulamalar arası ve menü geçişleri epey sırıtıyor. Donma hiç yaşamadım ama kasma mevcut. O kadar da olur mu bilmiyorum.

Aktif kullanıcı yorumu olarak eklemek istedim. Sorun varsa cevaplarım bu cihazla ilgili. Diğer marka modellerle ilgili pek bilgim yok maalesef. Next ve Nokia 8010 sanırım çok methedilen modeller.

Next Start Pro 4K alabilirsin. Veriler, incelemeler ve kullanıcı deneyimi olarak genelde memnun ediyor. Bütçende gayet yeterli yapmak istediğin şeyler için.

Evet siz dedikten sonra incelemeye başladım kullanıcı yorumları güzeldi lakin kullanım ömrü ne kadar olur acaba, bir Xiaomi kadar servis-garanti durumu var mıdır acaba?

Evet siz dedikten sonra incelemeye başladım kullanıcı yorumları güzeldi lakin kullanım ömrü ne kadar olur acaba, bir Xiaomi kadar servis-garanti durumu var mıdır acaba?

Xiaomi ile kıyaslayamıyorum ne yazık ki. Hiç Xiaomi ürün kullanmadım. Tereddüt ediyorsanız ya da Xiaomi daha güvenilir geliyorsa onu da tercih edebilirsiniz.

Kararsızlık konusunda size şöyle bir fikir vereyim. Seçenek olarak belirlediğiniz cihazları bağlantı tip ve çeşitliliği yönünden kıyaslayın isterseniz. Zaten seçenek olarak 4-5 ürün var popüler olan. Seçmeniz daha kolay olacaktır diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı