Android'de kullandığınız en faydalı uygulama nedir?

Gerçekten işe yarar uygulamaymış. Listeme ekledim.

Benim ayarlar böyle.
Sağdan üste kaldırınca uygulamayı arka plandan dahi kapatması, aşağı çekince bir önceki uygulamayı açması falan estetik ve havalı.

1671387305592.jpeg

Benim ayarlar böyle.
Sağdan üste kaldırınca uygulamayı arka plandan dahi kapatması, aşağı çekince bir önceki uygulamayı açması falan estetik ve havalı.

Eki Görüntüle 1606713

Hocam sağ ve sol kol ile ilgili ayarları tam detaylı atar mısınız? Ben de uygulamak istiyorum da.

Düzeltme: Ayarları uyguladım hocam sağolun tekrar.

Send anywhere. Telefondan PC'ye veya tam tersi dosya aktarırken ara kabloyla uğraştırmıyor, sonra fotoğrafın kalitesi bozulmadan başkasına gönderebiliyorum. Sevdiğim bir uygulamadır tavsiye ederim.

Telefondan PC'ye nasıl gönderiyorsunuz?
Mesela PC'yi tanıtıp bu 2 cihaz arasında QR kod veya link kullanmadan direk cihaz seçip yollayabiliyor musunuz?

Telefondan PC'ye nasıl gönderiyorsunuz?
Mesela PC'yi tanıtıp bu 2 cihaz arasında QR kod veya link kullanmadan direk cihaz seçip yollayabiliyor musunuz?

Telefondan göndermek istediğim dosyaları seçtikten sonra bana verdiği kod sayesinde Send Anywhere web sitesinden dosyaları kolayca alıyorum. Cihazları bağlayamıyoruz o kadar üst düzey bi uygulama değil.

Telefondan göndermek istediğim dosyaları seçtikten sonra bana verdiği kod sayesinde Send Anywhere web sitesinden dosyaları kolayca alıyorum. Cihazları bağlayamıyoruz o kadar üst düzey bi uygulama değil.
Hocam uygulamayı hem telefona hem PC'ye indirdim ve aynı e postayı girdim, bir şey seçip gönder dediğimde QR kod, link ve alttan benim PC'yi oto olarak gösterdi.
Seçtim gönder dedim gönderdi.
Oluyormuş:)
Teşekkürler uygulama öneriniz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı