Android'de Tencent ve Baidu dosyaları nedir?

Tencent baidu yüzde yüz Av mi diyorsunuz, aynı isimle sürülmüş bir virüs de olamaz mı?
Tabi ki olabilir ancak dediğim yazılım sonucunu veremediğinden veya öncesini görmediğimizden şuana kadar bana denk gelen ve gördüklerim hep AV kaynaklı.
Şimdi hatırlıyorum iki hafta önce virüs taraması yapmıştım o zaman virüs çıkmıştı temizle secenegine tıklamıştım.
Yanlış alarm ile AV'nin bazı dosyalarını silmiş olabilir o yüzden kalıntıları hala kalmış olabilir.

Ama işte avast yüklü bende onun harici ekstra bir antivirus uygulaması hiiiiçç olmadı telefonumda. Olsa yüzde yuz gorurdum farkederdim. Ya da en azından kaldırmış olsam farkederdim . Adım kadar eminim yani yoktu uygulaması. Bu siteye yeni uyeyım özelden mesaj atılabiliyor mu bi sitede yazılan bişeyi kopyalayacagım da size bu tencent ile ilgili

Özel mesaj maalesef kullanıcılara kapalı.
bir sitede yazılan bir şeyi kopyalayacagım da
Özel değilse burada paylaşabilirsiniz. Ancak sitede yazanlar bizi ilgilendirmiyor.
Ama işte avast yüklü bende onun harici ekstra bir antivirus uygulaması hiiiiçç olmadı telefonumda.
Sizin görmediğiniz şekilde çalışıyor olabilir. Sizin kaldırmadığınız Avast'ın kaldırmadığı anlamına gelmez ki dediğinize göre de virüs olarak görüp kaldırdığını söylemiştiniz :) Yani sorun edecek birşey yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı