Android'den Instagram'a kaliteli fotoğraf yükleme

Hocam bir fotoğraf çekiyorum instangrama atacağım ya kalite çamur gibi oluyor galeride çok güzel ve net ama instangrama koyunca çok kötü oluyor buna video da dahil yani anlam veremedim Instagram'ın yazılımından dolayı oluyor ama neden düzeltilmiyor artık can sıkıyor yani.

Instagram kaynaklı Meizu ne de Huawei ile ya da GM ile hiç otarz olay görmedim.
 
Instagram kaynaklı Meizu ne de Huawei ile ya da GM ile hiç otarz olay görmedim.
Vallaha bilmiyorum hocam ya hani kaç milyar dolarlık bir yazılım birşey geliştirip de bunu yapmıyorlar o üzüyor

Ben de S21 kullanıyorum bir kaynağı var mı bunun?
Olabilir hocam çünkü cihaz yeni ve dediğim gibi instangram hikayeye kendi çektiğiniz bir video veya fotoğrafı atıp deneyebilirsiniz ve atmanızada gerek yok zaten story düzenleme ekranında bile belli olur
 
Vallaha bilmiyorum hocam ya hani kaç milyar dolarlık bir yazılım bir şey geliştirip de bunu yapmıyorlar o üzüyor.

Olabilir hocam çünkü cihaz yeni ve dediğim gibi Instagram hikayeye kendi çektiğiniz bir video veya fotoğrafı atıp deneyebilirsiniz ve atmanızada gerek yok zaten story düzenleme ekranında bile belli olur.

Neye göre bozuyorsa?
Sadece dijital Z'um ile bozulma var?
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20220808_151556_1.jpg
    IMG_20220808_151556_1.jpg
    126,9 KB · Görüntüleme: 30
Ben de S21 kullanıyorum bir kaynağı var mı bunun?
Android 12 güncellemesi verirken Samsung'un açıklaması vardı S21 ve S21 serilerine üst modellerine sosyal medya güncellemesi ile alakalı ufak görüntü netliği diye geçiyordu. Ocak veya Şubat güncellemesinin detaylı kısmına eklemişlerdi. + Samsung Members forum sitesin'de bir çok kullanıcı da bu konu hakkında paylaşım yapmıştı. + Olarak zaten bizzat kendim kullanıyorum güncellemelerden sonra kalite artışı bariz belli oldu.
 

Geri
Yukarı