Android'den IOS'a virüs geçer mi?

552536

Decapat
Merhaba arkadaşlar mesela bizim Android telefonunuzda virüs var biz iPhone'umuza hani bilgileri aktarıyoruz ya uygulamaları falan o sırada virüs geçebilir mi?

Merhaba arkadaşlar mesela bizim Android telefonunuzda virüs var biz iPhone'umuza hani bilgileri aktarıyoruz ya uygulamaları falan o sırada virüs geçebilir mi?

Android virüsü IOS'ta çalışamaz imkanı yok. Uygulamaları aktarmak derken oradaki App Store da olan uygulamaları yükler. Sıkıntı olmaz.

Çalıştırabilir başka bir dosya yok diye biliyorum Android'de?

Virüs demek çalıştırılabilir dosya demek değil. Excel, Word bile taşıyabilir virüs.

Android virüsü IOS'ta çalışamaz imkanı yok. Uygulamaları aktarmak derken oradaki App Store da olan uygulamaları yükler. Sıkıntı olmaz.

Virüsler gelişmişliklerine göre birden fazla işletim sisteminde çalışabilirler.

Geçmez orada bildiğim kadarıyla sadece fotoğraf, video, kişi ve uygulamaları aktarıyor virüslü uygulama da App Store da yoktur.
Virüs bulaşan iPhone görmedim şimdiye kadar iOS Android'e göre 3. tarafa kapalı olduğu için.

Virüs demek çalıştırılabilir dosya demek değil. Excel, Word bile taşıyabilir virüs.

Virüsler gelişmişliklerine göre birden fazla işletim sisteminde çalışabilirler.

Şöyle düşün, bir virüs var adıda X virüsü olsun. Bu virüs hem MacOS'te hem Windows'ta hem de çoğu Linux dağıtımında çalışabiliyor. Fakat ben bu virüsü Windows bilgisayarıma X.exe olarak indiriyorum. Virüs aynı olabilir ama MacOS'te doğrudan çalışamaz. MacOS'te çalışması için macOS uyumlu dosya uzantısına sahip olmalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı