iPhone arayüzü neden Android'e göre daha kullanışlı?

Katalonyadan selamlar 🫡 yıllardır Android kullanıyorum şu an S25+ kullanıyorum.

4.5 ay boyunca da iPhone 13 elimdeydi 4.5 ayda ben alışamadım mesela.

İphonen'un en sevdiğim şeyi mesela zil sesleri ve bildirim sesleri artı olarak tok ses vermesi. Onun haricinde hiçbir şeyi hoşuma gitmiyor.

Kısacası milyar tane insanın farklı ruh hallerini ve zevklerini, renklerini düşünürsek, kazanan hiçbir taraf olmuyor. Ve bu onu daha iyi yapmıyor (bireysel'in) dışında.

Cümleye şöyle başlasaydınız mesela; bana göre iPhone ile Android arayüzü olsun vs. daha akıcı daha iyi deseydiniz zaten kimse bir şey diyemezdi, demezdi.

1.000 yıldır boşuna denmiyor zevkler ve renkler tartışılmaz diye 😂

Teşekkürler hocam aynen katılıyorum size bu arada gerçekten katalonyadan mı yazıyorsunuz.

Katalonyadan selamlar 🫡 yıllardır Android kullanıyorum şu an S25+ kullanıyorum.

4.5 ay boyunca da iPhone 13 elimdeydi 4.5 ayda ben alışamadım mesela.

İphonen'un en sevdiğim şeyi mesela zil sesleri ve bildirim sesleri artı olarak tok ses vermesi. Onun haricinde hiçbir şeyi hoşuma gitmiyor.

Kısacası milyar tane insanın farklı ruh hallerini ve zevklerini, renklerini düşünürsek, kazanan hiçbir taraf olmuyor. Ve bu onu daha iyi yapmıyor (bireysel'in) dışında.

Cümleye şöyle başlasaydınız mesela; bana göre iPhone ile Android arayüzü olsun vs. Daha akıcı daha iyi deseydiniz zaten kimse bir şey diyemezdi, demezdi.

1.000 yıldır boşuna denmiyor zevkler ve renkler tartışılmaz diye 😂

Doğru hitabetim yanlış olabilir hocam.

Samsung Android 15 ve One UI 7.0 ile bence çok ileri seviye iyi durumda 2.bir telefon ihtiyacım var bu aralar iPhone 16 Pro alacağım bakalım nasıl olacak S24 Ultra ve iPhone 16 Pro aynı anda kullanıp bakacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı