iPhone arayüzü neden Android'e göre daha kullanışlı?

Gereksiz anlam değil hocam.

Gereksiz anlam bu. Üstteki arkadaş da iOS arayüzünü kullanamadığını belirtmiş. iOS arayüzü hani kullanışlıydı? Demek ki değilmiş. Gereksiz yere anlam yüklemeyi bırakıp cihazın işinizi görüp görmediğine bakın. Görüyorsa kafii, babanızın malıymış gibi savunmanızın bir anlamı yok ve komik oluyor. Hayırlı geceler.
 
Bir şeylere gereksiz yere anlam yüklemeyi bırakın artık. Uzun süre Android kullanan birisi de iOS arayüzünü kullanamaz. Bu Android arayüzünü daha mı işlevsel yapıyor? Sadece boş yere yüklenen anlamlar. Geçmiş konularınızdan hatırladığım kadarıyla çevrenizin söylemesiyle iPhone telefon almıştnıız diye hatırlıyorum. iPhone telefon aldığınız için gereksiz yere anlam yüklemeye çalışıyorsunuz gibi geliyor bana.

iOS ile Android arasında tasarım olarak devasa fark var. iOS tarafındaki arayüz tartışmasız gerçekten iyi. Uygulamaların simgeleri, duvar kâğıdı hepsi birbiriyle uyuyor. Android tarafında düzenlemeler yapabiliyorsun ama iOS kadar rahat ve optimize değil. İphoneun tasarımı da güzel. Samsung telefondan çok daha güzel duruyor. Elbette göreceli dediklerim ama dıştan bakınca arasındaki farkı anlıyorsun. Samsungun tasarımlarını bir elden geçirmeleri gerekiyor.
 
@tanox, her ürünün illaki eksikliği olur, ona hak veriyorum. Bu konu yorumundaki tartışmalar, alışılmışlık meselesinin üzerinden döndüğü için böyle yorum yaptım.
 
Çok saçma bir teori. Android'e alışanda iOS kullanamıyor o boğuculuğundan dolayı. iOS kullananda iOS yaşlı adamın bile anlayacağı seviyeye indirgendiği için Android kullanamıyor. Tamamen alışma meselesi. iOS daha basit, sade ve yumuşak iken Android daha özgürlükçü, kişiselleştirilebilir ve yenilikçi.
 
Kimse IOS'u beğenmek zorunda değil, kişiye göre değişir.
 
Tamamen kişiye bağlı bir konu açıkçası. Bende Symbian arayüzünü seviyorum ama burada gelip beni yerden yere vurmayacak insan yoktur her halde, neden Symbian kullanıyorsun diyerek.

iOS daha eyecandy ama Android de babacan bir tavırla hep belirli bir çizgiyi korudu Android 12'ye kadar. Ikisini de ayrı severim ama benim için bir Symbian etmezler ne olursa olsun.

Renkler zevkler meselesi velhasıl kelam.
 
Katalonyadan selamlar 🫡 Yıllardır Android kullanıyorum şu an S25+ kullanıyorum.

4.5 Ay boyunca da İPhone 13 elimdeydi 4.5 ayda ben alışamadım mesela.

İPhonen'un en sevdiğim şeyi mesela Zil sesleri ve bildirim sesleri + olarak tok ses vermesi. Onun haricinde hiçbir şeyi hoşuma gitmiyor.

Kısacası milyar tane insanın farklı ruh hallerini ve zevklerini, renklerini düşünürsek, kazanan hiçbir taraf olmuyor. Ve bu onu daha iyi yapmıyor (Bireysel'in) dışında.

Cümleye şöyle başlasaydınız mesela; Bana göre İPhone ile Android arayüzü olsun vs vs daha akıcı daha iyi deseydiniz zaten kimse bir şey diyemezdi,demezdi.

1.000 yıldır boşuna denmiyor zevkler ve renkler tartışılmaz diye 😂
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı