Android'in sistemlerde sistem uygulamaları nasıl kaldırılır?

Hocam
1 araştırdığım kadarıyla bootlader kilidi açık olması gerekiyor ama bende değil
2 TWRP bilgisayar gerekirmi
3 nasıl bir yöntem tavsiye edersiniz
4 garanti dışına çıkması sorunu var ama bende garantisi bitti
5 en iyisi hangisi hocam genellikle Magisk diyorlar

1 Bootloader kilidi gerekli değil ROM için gerekli Bootloader kilidi.
2 evet gerekli.
3 ADB ile TWRP yüklemeniz gerekli.
4 sıkıntı olmaz hocam.
5 aynen hocam Magisk halleder işinizi.

Hocam çok önemli bir şey yapmayacaksanız silme dışında SuperSU kullanabilirsiniz yanlış bir adımda telefonunuz kilitlenebilir çünkü Magisk kurarken. Bu arada bootloader kilidini açmak mı istemiyorsunuz yoksa açamıyor musunuz?

Hocam çok önemli bir şey yapmayacaksanız silme dışında SuperSU kullanabilirsiniz yanlış bir adımda telefonunuz kilitlenebilir çünkü Magisk kurarken. Bu arada Bootloader kilidini açmak mı istemiyorsunuz yoksa açamıyor musunuz?

Hocam açamıyorum 2 haftadır bekliyorum ya da şu hata alıyorum doğrulanmadı 2Dk sonra tekrar deneyiniz

Hocam açamıyorum 2 haftadır bekliyorum ya da şu hata alıyorum doğrulanmadı 2Dk sonra tekrar deneyiniz
Hocam bir video varsa atabilir misiniz? Belki yardımcı olabilirim. Bu arada sosyal üzerinde özele yönlendirmek yasaktır.

Hocam bir video varsa atabilir misiniz? Belki yardımcı olabilirim. Bu arada sosyal üzerinde özele yönlendirmek yasaktır.
böyle oluyor hocam

Screenshot_2022-12-18-14-40-57-037_com.android.settings.jpg

Hocam öncelikle bir hattınız olması gerekiyor. Hat içinde internet de olmalı tabi. Mobil veriyi açın ve çeken bir yere gidin. Sonra da tuşa basın. Devamında doğrulanacak. OEM kilidi ve USB hata ayıklama kapalıysa açın. Bilgisayara bağlayın ve belirttiği uygulamayı indirin. Telefonu fastboot moduna alın. Uygulamada Mi hesabınıza giriş yapıp unlock tuşuna basın. Eğer süre koyarsa ve başarısız olursa süreyi beklemeniz gerekir. Mediatek işlemciniz varsa süreyi beklemeden açabilirsiniz.

Hocam öncelikle bir hattınız olması gerekiyor. Hat içinde internet de olmalı tabi. Mobil veriyi açın ve çeken bir yere gidin. Sonra da tuşa basın. Devamında doğrulanacak. OEM kilidi ve USB hata ayıklama kapalıysa açın. Bilgisayara bağlayın ve belirttiği uygulamayı indirin. Telefonu fastboot moduna alın. Uygulamada Mi hesabınıza giriş yapıp unlock tuşuna basın. Eğer süre koyarsa ve başarısız olursa süreyi beklemeniz gerekir. Mediatek işlemciniz varsa süreyi beklemeden açabilirsiniz.
Mediatek işlemcim var hocam nasıl olur bir video yada kaynak belirtme

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı