Android'in sistemlerde sistem uygulamaları nasıl kaldırılır?

cyper

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben uzun zamandır Xiaomi kullanıyorum ama uygulama devre dışı bırakmak ya da silmek mümkün değil. Bunu rootsuz bir şekilde nasıl yapabilirim tavsiyeniz nedir?

ADB ile Bloatware silebilirsiniz. Ancak Core olan uygulamaları silerseniz işletim sistemi çökebilir. Tamamen sizin sorumluluğunuzda denemek. İnternetten paket isimlerini aratıp silmenin güvenli olmadığını araştırmanız gerek.
GitHub - 0x192/universal-android-debloater: Cross-platform GUI written in Rust using ADB to debloat non-rooted android devices. Improve your privacy, the security and battery life of your device.

Hocam rootsuz imkansız. Garanti sorununuz varsa yardımcı olabiliriz. Düzenleme: İmkanlıymış.

ADB ile Bloatware silebilirsiniz. Ancak Core olan uygulamaları silerseniz işletim sistemi çökebilir. Tamamen sizin sorumluluğunuzda denemek. İnternetten paket isimlerini aratıp silmenin güvenli olmadığını araştırmanız gerek.
GitHub - 0x192/universal-android-debloater: Cross-platform GUI written in Rust using ADB to debloat non-rooted android devices. Improve your privacy, the security and battery life of your device.
Hocam saol bakicam

Hocam rootsuz imkansız. Garanti sorununuz varsa yardımcı olabiliriz. Düzenleme: İmkanlıymış.

Hocam rootlu denemek isterdim ama maalesef bootlader kilidi açılmıyor o yüzden bu yöntemi deniyorum.

Var hocam atayım 1 saniye(silmişim haydaa). Buradan yazabilirsin her şeyi detaylı yazabilirim.
Hocam
1 araştırdığım kadarıyla bootlader kilidi açık olması gerekiyor ama bende değil
2 TWRP bilgisayar gerekirmi
3 nasıl bir yöntem tavsiye edersiniz
4 garanti dışına çıkması sorunu var ama bende garantisi bitti
5 en iyisi hangisi hocam genellikle magisk diyorlar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı