Android'ten IOS'a geçiş izlenimi

Selamlar, 10 yıllık Android kullanıcısıyım ve S22 cihazımdan iPhone 13'e 1 hafta önce geçiş yaptım. Geçiş yapmayı düşünen arkadaşlar için ilk izlenimlerimi sunmak isterim.

-Pil, şarj.

İlk negatif yönü net olarak pil sorunudur, yoğun kullanıyorsanız net olarak günde en az 2 kere şarja takmak zorundasınız. Bu yönde çok daha kötü herhangi bir denk Android telefona göre.

-İşletim sistemi, arayüz:

İlk hissettiğim pozitif yönü de kesinlikle bu, 60 Hz olmasına rağmen çok akıcı geliyor, çok hızlı ve çok basit. İnsanlar bunu söylediğinde Android'i savunmak için dalga geçiyordum ama günlük kullanımda çok şey değiştiriyor. Bence çok çok çok daha pratik ve hiç karmaşık değil. (daha önce iOS cihaz kullanmadım)

-Asistan

Aramalar için Google asistan son 1 yıldırda Gemini kullanıyordum… Siri ikisini de tokatlar, ne olursa olsun normal bir kullanıcı olarak Siri çok daha iyi Android asistanlarına kıyasla.

-Sıcaklık, donma kasma.

Oyun olarak sadece eFootball oynuyorum, S22 cihazımda 2 maç sonra ısınıyordu ve kasmaya başlıyordu ama iPhone 13'te 5-6 maç oynamama rağmen hiçbir ısınma kasma olmadı ama pili sömürüyor dediğim gibi Android'e göre en negatif yönü batarya.

-Son

1 haftalık deneyimlerim böyle, Android savunmak için deneyimlemediğim IOS'a salladığım günleri geride bıraktım gibi. Eğer batarya mevzusunu dert etmezseniz geçmenizi kesinlikle öneririm.
Pil ve 60hz muhabbeti olmasa çok sağlam cihaz. Bilerek yapmıyorlar zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı