Android'ten IOS'a kişi aktarımı nasıl yapılır?

emiirhans

Hectopat
Katılım
3 Mart 2019
Mesajlar
1.733
Makaleler
2
Çözümler
2
Yarın IOS'e geçeceğim, fakat kişiler konusunda ne yapacağım bilemiyorum. Benim iCloud hesabımda geçen seneden kalma çoğu numaram bulunuyor aslında fakat ondan sonra 10 aylık Android kullanımımda bayağı bir kişi ekledim rehberime. Şimdi Move to iOS kullansam Android'deki kişiler aktarılmış olacak fakat ben sonradan iCloud hesabımla giriş yaptığımda zaten olan o kadar insan bir kez daha kaydedilmiş olmaz mı? Android'te kişileri birleştir diye bir özellik var fakat iOS'de var mı bilmiyorum, bilenler yazarsa buraya sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
SIM karta aktar hepsini daha sonra IPhone'a geçtiğin zaman ayarlarda kişileri aktar var o direk rehbere ekliyor. iCloud'a da yüklersen hiçbir zaman sıkıntı yaşamazsın.
SİM o kadar kişi alır mı bilmiyorum, 1200 e yakın kişi var. Üstelik emoji olanı falan da var alacağını sanmıyorum :(.
 
Yarın IOS'e geçeceğim, fakat kişiler konusunda ne yapacağım bilemiyorum. Benim iCloud hesabımda geçen seneden kalma çoğu numaram bulunuyor aslında fakat ondan sonra 10 aylık Android kullanımımda bayağı bir kişi ekledim rehberime. Şimdi move to iOS kullansam Android'deki kişiler aktarılmış olacak fakat ben sonradan iCloud hesabımla giriş yaptığımda zaten olan o kadar insan bir kez daha kaydedilmiş olmaz mı? Android'te kişileri birleştir diye bir özellik var fakat IOS'de var mı bilmiyorum, bilenler yazarsa buraya sevinirim.

Bu uygulamadan yapmıştık biz sorun olmadı.
 
Android'de kişileri dışa aktar diyerek ".vcf" uzantılı bir dosya edinmeniz gerekiyor. O dosyayı mail ile falan iPhone'a aktarıp açtığınız zaman "Tüm kişileri rehbere ekle" gibi bir seçenek çıkması lazım, oradan yapabilirsiniz. Bu da alternatif bir yöntem.
 
Android'de kişileri dışa aktar diyerek ".vcf" uzantılı bir dosya edinmeniz gerekiyor. O dosyayı mail ile falan IPhone'a aktarıp açtığınız zaman "tüm kişileri rehbere ekle" gibi bir seçenek çıkması lazım, oradan yapabilirsiniz. Bu da alternatif bir yöntem.

Ben .vcf dosyları okumaz sanıyordum. Bu yolu da olması iyi.
 

Geri
Yukarı