Çözüldü Anestezi verilerek diş çekimi nerede yaptırılabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Oforlite

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda diş hekimine valide hanımı götürdüm azı dişindeki çürükler ve iltihaplar için ama kendisi dişçiden korkuyor ve işlem yapılmasına izin vermiyor maalesef, bu yüzden doktor anestezi uygulanmasını yani uyutularak işlem yapılması gerektiğini söyledi ama nerede hangi poliklinikte veya hangi cerrahi dalda veya hastanede yapılması hakkında en ufak fikir vermedi. Sizlerden bu konuyla ilgilenen hangi bölüm veya hangi hastaneler var onları yazmanızı, varsa buna benzer süreç geçiren bilgi vermesini rica ediyorum. Devlette veya özel mi onu dahi bilmiyorum, internette de net bir cevap bulamadım.

Çözüm
Genel anestezi için anestezi uzmanları lazım. Diş polikliniklerinde yapılan anesteziler ağzı uyuşturuyor. Eğer uyutularak yapılması gerekiyorsa anestezi uzmanı ve diş bölümü (diş çekim donanımı bulunan) olan bir hastane bakmalısınız. Bir kaç devlet hastanesinde de anestezi uzmanı bulunan ağız ve diş sağlığı hastaneleri var ama çok sonraya sıra veriyorlar. İstanbul'da iseniz. Bağcılar Ağız ve Diş Sağlığı hastanesinde var bildiğim. Başka bir bilgim yok. Önce araştırma yapın. Parayı önemsemiyor iseniz özel daha hızlıdır.
Genel anestezi için anestezi uzmanları lazım. Diş polikliniklerinde yapılan anesteziler ağzı uyuşturuyor. Eğer uyutularak yapılması gerekiyorsa anestezi uzmanı ve diş bölümü (diş çekim donanımı bulunan) olan bir hastane bakmalısınız. Bir kaç devlet hastanesinde de anestezi uzmanı bulunan ağız ve diş sağlığı hastaneleri var ama çok sonraya sıra veriyorlar. İstanbul'da iseniz. Bağcılar Ağız ve Diş Sağlığı hastanesinde var bildiğim. Başka bir bilgim yok. Önce araştırma yapın. Parayı önemsemiyor iseniz özel daha hızlıdır.

Çözüm
Eyvallah üstadım çok teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…