Anıl Piyancı&Emrah Karakuyu ft. Ezhel - İyi Ki Doğdun

Makaleler
13
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Müzik bölümünde bende kendi zevkimden bir şeyler paylaşayım dedim. Son zamanlarda bağımlısı olduğum bir şarkı. Ayrıyetten klibi de çok hoşuma gitti, çok büyük paralarla hazırlanmış bir klip yapmışlar. Ayrıyetten dün yayınlanmış olan klibin kamera arkasını da sizlerle paylaşıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kamera arkası:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Redbull sponsorluğunda gerçekten iyi iş çıkarmışlar. Hak ettiği yerlere yükseliyor Anıl Piyancı. Eğer böyle devam ederse gereksiz gereksiz argo kelimeler kullanmamaya devam ederse 1-2 seneye televizyonlara çıkacak gibi gözüküyor.

Redbull sponsorluğunda gerçekten iyi iş çıkarmışlar. Hak ettiği yerlere yükseliyor Anıl Piyancı. Eğer böyle devam ederse gereksiz gereksiz argo kelimeler kullanmamaya devam ederse 1-2 seneye televizyonlara çıkacak gibi gözüküyor.
Aynen katılıyorum. Yasal bir şekilde böyle devam ederlerse aşırı ünlü olurlar. Zaten şuan sosyal medya hesaplarının neredeyse hepsini onaylamışlar Anıl Piyancı'nın. Bu adamlar Türkçe rap'i başka bir boyuta taşıyor.

Türkçe rap yavaş yavaş ilerliyor. Ancak hala sanal ortamda ünlü kalıyorlar, yavaş yavaş televizyonlarda görmemiz lazım. Bu arada Anıl Piyancı gözlük için yaratılmış. :cool::cool:

Aynen katılıyorum. Yasal bir şekilde böyle devam ederlerse aşırı ünlü olurlar. Zaten şuan sosyal medya hesaplarının neredeyse hepsini onaylamışlar Anıl Piyancı'nın. Bu adamlar Türkçe rap'i başka bir boyuta taşıyor.

Anıl Piyancı kadar hatta ondan daha başarılı Mc çok var mesela Joker. Fakat Anıl Piyancı daha enerjik daha havalı ve daha resmi işler yaptığı için ( Bandrollü Albüm, küfürsüz Rap , havalı klipler ) vesaire daha çok fan topluyor. Adam işini biliyor. Jokerle Feat gelirse müthiş olur.

Türkçe rap yavaş yavaş ilerliyor. Ancak hala sanal ortamda ünlü kalıyorlar, yavaş yavaş televizyonlarda görmemiz lazım. Bu arada Anıl Piyancı gözlük için yaratılmış. :cool::cool:
Aynen. Bi' şarkısında ''Piyancı bu takar inatla gözlük!'' sözü vardı hatta. :D

Ezhel'i hiç sevmiyorum. Emrah Joker'in taklidini yaptığından beri bizimkiler Emrah'ı hiç sevmezler :D Anıl Piyancı iyi işler çıkarıyor. +1

Ezhel'i hiç sevmiyorum. Emrah Joker'in taklidini yaptığından beri bizimkiler Emrah'ı hiç sevmezler :D Anıl Piyancı iyi işler çıkarıyor. +1
Ezhel'i bende pek sevmem ama Hayat Dersi adında mükemmel bir şarkısı var. Tavsiye ederim. Anıl Piyancı çok iyi iş yapıyor harbiden. Joker'in Yaşamak öldürür adlı şarkısını çok seviyorum ama başka bağımlılık yapan şarkısı olmadı şahsen bende. :) Anıl'ın her şarkısı çok iyi.

Anıl Piyancı iyi bir rapçi gerçekten. Joker Yaşamak Öldürür ile tanındı ama Joker'in tarzı o değil. Battle Rap yapıyolar genellikle. Jokzilla 2 ile Joker'i herkes tanıdı ortalama 15 Kişiye "Diss" Attı. Allame ve Joker hala birlikte olsa Türkçe Rap çok daha ileride olurdu. Allame Joker'den daha iyi bir rapçi olarak görünüyor ama onun tanınmasını sağlayan şarkısı Fare Kapanı şarkısında Joker nakaratı yazdı. Yaşamak Öldürür'ün nakaratını da Allame yazdı. Joker Ceza'nın veliahtı konumunda şuanda. Mildschool'da bence en iyisi Joker. New School'da Anıl Piyancı, Hidra. Oldschool'da Sirhot, Ceza, Norm Ender.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı