Anıl Piyancı - Joker dissleşmesi

Oldschool Türkçe Rap denince akan sular duruyor bende. Ben diğerlerini biliyorum da Şafak Dper hiç duymamıştım. Başka adı var mı?
Sakat Bırakırım Part 5 nasıl track sizce? Bir kesim nefret ediyor, diğer grup çok beğeniyor.
 
Enes'in battle kaleminin kimsede olmadığını düşünüyorum. P5 ise en iyi üçüncü Sakat Bırakırım parçası olabilir.
Benim en sevdiğim parçası Enes Alper'in. Mağdur Doğum nasıl sizce? Ben çok severim.
 
Benim en sevdiğim parçası Enes Alper'in. Mağdur Doğum nasıl sizce? Ben çok severim.
Stalker bence yendi Elleran'ı. Stalker Hidra harici her dissleştiği isme üstünlük sağladı bence. Hatta Hidra'ya bile denk olduğunu düşünüyorum. S.B. P5 ise biraz fazla ana bacı içeriyor ve ana bacı bana göre diss'in kalitesini azaltır. P6 en iyisi diyebilirim. Kaliteli punch'lar var. Detstyle hakkında ne düşünüyorsunuz?
 
Hidra ilk üçümde vardır ama fanlari ilahlaştırıyor kendisini. Battle için konuşursam Joker ve Enes kadar sağlam battle yapabilen kimseyi görmedim. @BadGamer
Hidra'yı ben de çok severim, kalitelidir. Joker o kadar da hoşuma gitmiyor ancak bazı parçalarını dinlerim. Sanırım tuhaf bir müzik zevkim var. Olympos ve Sefalet dissleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Pusat dinliyor musunuz?
 
Hidra'yı ben de çok severim, kalitelidir. Joker o kadar da hoşuma gitmiyor ancak bazı parçalarını dinlerim. Sanırım tuhaf bir müzik zevkim var.
Joker battle konusunda çok sağlamdır zaten. Yoksa başka parçaları pek sarmıyor. Jokzilla serisini açarım baştan sona dinlerim. Yenemeyeceği kimse yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı