Anime arşivi yapmak mantıklı mı?

Kardeşim rica etsem paylaşıma açar mısın? Benim de senelerdir arayıp bulamadığım animeler var da.
Hocam o mesajın ardından bir yıldan fazla süre geçmiş, hepsini izleyip sildim. Bulamadığınız bir anime varsa söyleyin, yardımcı olmaya çalışırım.

Hocam o mesajın ardından bir yıldan fazla süre geçmiş, hepsini izleyip sildim. Bulamadığınız bir anime varsa söyleyin, yardımcı olmaya çalışırım.
Aslında animeden çok çizgi film arıyorum ve uzun süredir arıyorum doğrusu. 😔
  • Ayı Yogi
  • Atom Karınca
  • Müfettiş Gadget
  • Winnie The Pooh
  • Sevimli Kahramanlar (Looney Tunes) ve dahası :)

Hocam Merhaba benim The New Sscooby Doo Movies (1972-1973) çizgi dizi serisini arıyorum acaba sizde varmıdır bir iletişim kursak geri dönüş yaparsanız sevinirim Linkide bu :

saygılarımla :)

@dominik88 İngilizce ve Rusça olanını buldum fakat Türkçe yok sanırım. Üstelik birinci ve ikinci sezonun toplam boyutu da 87 GB ve indirme hızı da yavaş olabilir. Yine de istiyorsanız Discord verebilirim.
Hocam türkçe gerçekten zor bulunan seri belki vardır diye fakat ingilizce olarak bari varsa eğer Wednesday is missing adlı bölümün hd varsa çok iyi olur bide scooby serilerinden türkçe neler var sende belki ordan seçebilirim liste olarak yazarsan daha kolay olur çok sağol bu arada discord link atsana ordan konuşalım :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı