Anime izlemeye hangi animeden başlamalıyım?

@TRplayer426 Bu konuya yazan kişilerin toplamından çok anime izledim. Elbette biliyorum. :)

@Barış Dinç hiç anime izledin mi? En basitinden oranın kültürünü ve N3 Japonca öğrendim. Faydasız değil. Ayrıca eğlenceli bir aktivite.
Hocam, 1000 küsür anime izlediniz mi gerçekten? Çünkü sadece ben o kadar yapıyorum. 🙃
 
Tabii ki'de insanların temel şartlarına saygı duyarım istediğinizi yapabilirsiniz buna karışma hakkım yok ama.

Bence anime izlemeyin bu benim görüşüm sırf ben izlemeyin dedim diye izlememek zorun'dasınız veya size emir veriyormuşum gibi anlamayın sadece benim tavsiyem bu.
Animenin güzelini bulursan çoğu diziden daha iyi gelir sizin ön yargınızı anlamıyorum. Death Note, FullMetal Alchemist, Attack on Titan, One Punch Man, Naruto, Violet Evergarden daha binlerce mükemmel anime sayarım. Ön yargılı olmayın.
 
Animenin güzelini bulursan çoğu diziden daha iyi gelir sizin ön yargınızı anlamıyorum. Death Note, FullMetal Alchemist, Attack on Titan, One Punch Man daha binlerce mükemmel anime sayarım. Ön yargılı olmayın.
Ön Yargılı değilim şahsen bazı arkadaşlarımla 2-3 hafta kadar anime izlemeyi denedim ama iğrenç geldi bana. Mantığı güzel olabilir ama gerçekçi olmayan çizimler abartılı hayal ürünü güçler vs tıpkı 5-6 yaş çocukların izlediği çizgi filmlerin remastered'ı gibi geldi bana.
 
Hocam, 1000 küsür anime izlediniz mi gerçekten? Çünkü sadece ben o kadar yapıyorum. 🙃
1200 izledim. 1200-1000 = 200. Kalanları da 100 anca izlemiştir. 😳 Tamam diğerlerini küçümsemeyelim, Berat izlemiştir bayağı. :D Ama izledim işte bayağı. :/

@Barış Dinç ne izledin peki?
 
Ön yargılı değilim şahsen bazı arkadaşlarımla 2-3 hafta kadar anime izlemeyi denedim ama iğrenç geldi bana. Mantığı güzel olabilir ama gerçekçi olmayan çizimler abartılı hayal ürünü güçler vs tıpkı 5-6 yaş çocukların izlediği çizgi filmlerin Remastered'ı gibi geldi bana.

Ne izlediğini sorma ihtiyacında bulunmak istemekteyim.

Boku no pico izlemiştir @MisakiTaro

@Arsenik kopya yok yazdıktan sonra gördüm. :)
 

Geri
Yukarı