Anime kızına aşık olmak

Daha önce de benzer bir konu açılmıştı. Bence Misa gibi bir karaktere aşık olunduysa gayet normal karşılanabilir.
 
Bir oyun karakterini, anime karakterini, gerçek olmayan herhangi bir şeyi sevebiliriz, çok sevebiliriz, sempati duyabiliriz ama aşık olamayız. Eğer aşık olduğunuzu düşünüyorsanız da yanılıyorsunuzdur. Anormal diye karşılıyorum bu durumu.
Hocam gerçek olmayan bir şeye beynimiz iyi bir tepki verebilir. Sonuçta anime karakterleri mükemmel şekilde yapılıyor.
 
Eğer günlük hayatınızda bir soruna yol açmıyorsa bir şey olmaz. Ben de Emilia'yı aşırı seviyorum, her yerde Emilia var odamda. Tabii babam biraz küfür ediyor ama bir zararı olmuyor. Aslında biz anime karakterlerine aşık olmuyoruz. Davranışları, bakış açıları bizi çok etkiliyor. Bir de biraz yoklukta olduğumuz için görünüşleri güzel geliyor.

Genelde böyle şeyler, sizi seven insanların az olduğunu düşündüğünüzde olur. Yani yeterli ilgiyi göremeyince. Bence güzel bir şey. Gerçekteki kızların tripleriyle, oyunlarıyla uğraşmak yerine, erkek yazarların olmasını istediği tüm özelliklerini bulunduran güzel karakterlere ilgi duyuyoruz. Bizi incitmiyorlar. Zaten yazarlar da erkek olduğu için kusursuzluğa doğru bir yolculuğa çıkıyor. Bence waifulara aşık olmak, böyle bir çevrede yaşıyorsanız anormal değil. Biz sarmazdık zaten animelere bizi oyalayacak bir şey olsa. Oyunlar da aynı şekilde. Bizim suçumuz değil bunlar. Eğer böyle olmamızı istemiyorlarsa, biraz da çaba göstersinler. Bence kafaya takılacak bir durum değil. Ben sevmeye devam edeceğim Emilia'mı. :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı