D-dostum göremezsin imkansız. Aşırı gidiyorsun.Hayır! Asla ama asla Anime kızlarını bırakamam! Anime kızları gerçek! Evet, gerçek! Ben rüyamda anime karakteri olan Chika'yı gördüm. Cidden.
D-dostum göremezsin imkansız. Aşırı gidiyorsun.Hayır! Asla ama asla Anime kızlarını bırakamam! Anime kızları gerçek! Evet, gerçek! Ben rüyamda anime karakteri olan Chika'yı gördüm. Cidden.
Nasıl değil??????Anime kızları gerçek değil, sana zarar veremezler.
Sanki dünyada hanımefendi kalmadı da bir de anime kızlarına yöneliyosunuz.
Hap içtiğini görünce gidiyorlar.Nasıl değil??????
Nokta atışı tespit, o videoyu izlemenizi öneririm.Bu durum aslında gayet normal. Türkiye'deki kızların seçici olduğu şu götürmez bir gerçek. Ve anime yapımcıları erkek olduğundan dolayı erkeğin kafasındaki mükemmel kadın betimlemesini rahatlıkla oluşturuyorlar. Ve sonuç olarak weeb/otaku dediğimiz topluluk oluşuyor. Efe Aydal'ın bu konu hakkındaki videosunu izleyebilirsiniz.
Ne alaka? Herkesi senin lisendeki kızlar gibi mi sanıyorsun?Para pulun yoksa umurunda olmuyorsun.
3 Kulhu 1 Elham oku gider. Anime kızlarına bulaşılmaz.Hayır! Asla ama asla Anime kızlarını bırakamam! Anime kızları gerçek! Evet, gerçek! Ben rüyamda anime karakteri olan Chika'yı gördüm. Cidden.
Ne alaka? Herkesi senin lisendeki kızlar gibi mi sanıyorsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.