Anime önerileri

Toross

Decapat
Selamlar, hazır yaz da gelmişken bir şeyler izleyesim geldi. Çok uzun olmamak şartıyla türü fark etmeksizin anime önermenizi rica edeceğim (romantizm ve korku hariç). Bir de uzun bir liste atmak yerine kendinizin en beğendiği 4-5 animeyi yazarsanız sevinirim. Çünkü çok fazla yazınca aralarından hangisini seçeceğimi şaşırıp izlemeye üşeniyorum. Şimdiden teşekkürler, iyi akşamlar.

Bayağı popüler aslında ama Attack on Titan izlemediysen öneririm. Evet çok uzun görünebilir ilk bakışta fakat bu anime kadar akıcı bir anime bulamadım ben daha hani her bölüm bittikten sonra hemen diğerini izlemek istiyorsun. Her bölümde ayrı bir gizem var bayağı mükemmel bir seri. Onun dışında code geass ve hellsing ultimate öneririm.

En sevdiğim seriler uzun diye onları önermeyeceğim ama en son izlediğim 2 kısa animeyi söyleyeyim:
91 Days
Charlotte

İkisi de güzeldir bu arada, 91 Days'de romantizm falan hiç yok hatta galiba sadece 1 tane kadın karakter var mafya animesi 12+1 bölüm. (+1 yazan yer special bölüm animenin geçmişini anlatıyor eğer bu seriyi izlersen kesin izle bölüm ayrı olarak yayımlanmış ismi de 91 Days: Toki no Asase/Subete no Kinou/Ashita, Mata Ashita)
Charlotte'un son bir kaç bölümünde çokkk azımsı romantizm var ama gözüne batmaz.

Heavenly Delusion'ı izleyebilirsin 13 bölümlük güzel sürükleyici bir anime daha yeni izleyip sevdiğim için öneriyorum, eğer biraz daha ciddi karanlık bir anime izlemek istiyorsan aklıma Psycho Pass geliyor 24 bölümlük 22. yüzyılda geçen psikolojik polisiye temalı bir anime.

Belki beğenirsiniz hocam;
Vinland saga.
Monster.
Tsukimichi moonlit fantasy.
(İsterseniz daha fazla ve farklı anime de önerebilirim.)

Kanka verdiğin animelerden az çok zevkini beğendiğim için sana ben de öneri soracağım, böyle haftalık sitcomlar gibi yüzlerce bölüm olmayan aot, vinland saga gibi dozunda bölüm ve her bölüm hikayede önemli olan animeler var mı bildiğin? Hafif seinen olursa iyi olur çocuksu bir şey istemiyorum çok.

Kanka verdiğin animelerden az çok zevkini beğendiğim için sana ben de öneri soracağım, böyle haftalık sitcomlar gibi yüzlerce bölüm olmayan aot, vinland saga gibi dozunda bölüm ve her bölüm hikayede önemli olan animeler var mı bildiğin? Hafif seinen olursa iyi olur çocuksu bir şey istemiyorum çok.

Hocam, öncelikle To Your Eternity öneririm. Çok güzel bir doğa üstü olaylar içeren animedir. Drifters da güzel bir fantezi türünden animedir. Dororo'yu da öneririm. Doğa üstü olaylar içermekte. Bu üç animede de çocuksuluk en azdadır. To Your Eternity ve Dororo'da hikâye gelişimi Drifters'a göre daha fazladır. İsterseniz daha fazla ve farklı anime önerebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı