Anime önerileri

Hocam eğer 18 yaş üstündeyseniz ve manga okurum diyorsanız berserkin mangasını okuyun biraz uzun ama bayağı sarıyor. 😀

Hocam, öncelikle to your eternity öneririm. Çok güzel bir doğa üstü olaylar içeren animedir. Drifters da güzel bir fantezi türünden animedir. Dororo'yu da öneririm. Doğa üstü olaylar içermekte. Bu üç animede de çocuksuluk en azdadır. To your eternity ve Dororo'da hikâye gelişimi Drifters'a göre daha fazladır. İsterseniz daha fazla ve farklı anime önerebilirim.

Vallahi elinde anime varsa öner ben hepsine tamamım, dediklerine baktım bayağı da hoşuma gitti. Sonunda düzgün öneri verebilen birini bulmak güzel, sabahtan beri forumlarda sunucularda falan sen nasıl 700 bölüm Naruto izlemezsin linci yiyordum.

En sevdiğim seriler uzun diye onları önermeyeceğim ama en son izlediğim 2 kısa animeyi söyleyeyim:
91 Days
Charlotte

İkisi de güzeldir bu arada, 91 Days'de romantizm falan hiç yok hatta galiba sadece 1 tane kadın karakter var mafya animesi 12+1 bölüm. (+1 yazan yer special bölüm animenin geçmişini anlatıyor eğer bu seriyi izlersen kesin izle bölüm ayrı olarak yayımlanmış ismi de 91 Days: Toki no Asase/Subete no Kinou/Ashita, Mata Ashita)
Charlotte'un son bir kaç bölümünde çokkk azımsı romantizm var ama gözüne batmaz.
Uzun olan en sevdiğiniz serileri merak ettim açıkçası. Sakıncası yoksa onları da söyleyebilir misiniz? Uzun olmasın dedim ama hali hazırda yaklaşık 400 bölümden oluşan Bleach serisini bitirmek üzereyim 😃

Vallahi elinde anime varsa öner ben hepsine tamamım, dediklerine baktım bayağı da hoşuma gitti. Sonunda düzgün öneri verebilen birini bulmak güzel, sabahtan beri forumlarda sunucularda falan sen nasıl 700 bölüm Naruto izlemezsin linci yiyordum.

Hocam, Scissor Seven izleyebilirsiniz. 4 sezonu var. Normalde Çince dublajlı ama Japonca dublaj da getirmişler. Başlarda çocuksu gelebilir ama hikâye ilerledikçe güzelleşiyor. Helck de izleyebilirsiniz. Şu an animesinde çok fazla karanlık sahneler bulundurmasada mangasında "normal" diyebileceğimiz sahneler çok yok. Yani 2. sezonda çok ama çok güzel sahneler göreceğiz. Son olarak da biraz bakış açımızı değiştirelim diye; The Most Heretical Last Boss Queen: From Villainess To Savior ve My Next Life As a Villainess: All Routes Lead To Doom! İzleyebilirsiniz. İlk başta önerdiğim diğerinden daha az çocukca içerikler bulundurmaktadır.
Naruto hayranlarına gelirsek, popüler kültür köleleri olmuşlardır büyük ihtimalle. Naruto animesi "Big 3" üçlemesi içinde yer aldığı için herkesin izlemesi gerektiğini düşünmektedirler ve diğerlerini izlemeleri için baskılamaktadırlar.

Uzun olan en sevdiğiniz serileri merak ettim açıkçası. Sakıncası yoksa onları da söyleyebilir misiniz? Uzun olmasın dedim ama hali hazırda yaklaşık 400 bölümden oluşan Bleach serisini bitirmek üzereyim 😃
Hocam şimdi uzunluk kişiden kişiye göre değişir. Normalde en sevdiğim 2 animeden ilki 178 bölümlük JoJo serisi. İkincisi de 74 bölümlük Monster serisi. Ama bunların yanında da uzun olarak klasik big 3 olan Naruto, One Piece ve Bleach de bitirdim. Bir de Dragon Ball var 300-400+ bölümlük. Hunter x Hunter da ekle 148 bölüm. Manga olarak en sevdiğim seri 20th Century Boys 249 bölümü var. Ha bir de spor serisi istersen 276 bölümlük Slam Dunk serisi de favorilerimden. JoJo'nun animesinin yanına mangaları da favorim, part 7 100 bölümden kısa olmasına rağmen bölümün içinde çok sayfa var oda uzun sayılabilir. Şu anlık böyle 😄

En iyi 3 shounen= 1- Jujutsu Kaisen 2-Hunter X Hunter 3-Attack on Titan
En iyi 3 seinen = Kaguya Sama S1 S2 S3
En iyi 3 komedi = 1-Kaguya Sama 2-Saiki Kusuo 3-Great Teacher Onizuka
Ekstra olarak JoJo part 5 / Vinland Saga/ Konosuba / Steins Gate iyidir

JJk'yi en iyi shounenlerden saymak biraz saçma değil mi diğer shounenler gibi içine çeken güzel bir hikayesi yok, hatta bırak iyi hikayeyi direkt hikayesi yok havalı adamlar havalı şekilde savaşıyorlar, tamamen Fanservice ile devam eden bir seri onun haricinde diğer öneriler gayet iyi.

Düzeltme: Yeni fark ettim Kaguya sama neden Seinen kategorisinde :D

@kralkerem hocam, neden belirli mesajlara "beğenmedim" tepkisi verdiniz? Yani ben sizin mesajınızı JJK'yi en iyi 3 Shounen'e ve Kaguya-sama'yı da Seinen'e koyduğunuz için "beğenmedim" tepkisi verdim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı