Anime önerileri

En iyi 3 shounen= 1- Jujutsu Kaisen 2-Hunter x Hunter 3-Attack on Titan
En iyi 3 seinen = Kaguya Sama S1 S2 S3
En iyi 3 komedi = 1-Kaguya Sama 2-Saiki Kusuo 3-Great Teacher Onizuka
Ekstra olarak JoJo part 5 / Vinland Saga/ Konosuba / Steins Gate iyidir
En iyi seinen kaguya sama mı? Kapat kapat.

JJk'yi en iyi shounenlerden saymak biraz saçma değil mi diğer shounenler gibi içine çeken güzel bir hikayesi yok, hatta bırak iyi hikayeyi direkt hikayesi yok havalı adamlar havalı şekilde savaşıyorlar, tamamen Fanservice ile devam eden bir seri onun haricinde diğer öneriler gayet iyi.

Düzeltme: Yeni fark ettim Kaguya sama neden Seinen kategorisinde :D
Mangayı okumadığınız belli zaten shounenlerin çok üstün hikayeleri de yok ayrıca kaguya sama zaten seinendir bilmeden yorum yapmanızı önermem.

@kralkerem hocam, neden belirli mesajlara "beğenmedim" tepkisi verdiniz? Yani ben sizin mesajınızı JJK'yi en iyi 3 Shounen'e ve Kaguya-sama'yı da Seinen'e koyduğunuz için "beğenmedim" tepkisi verdim.
Saçma oldukları için. Benim yazmadığım JJK den daha iyi 3 shounen yazamazsın. Ayrıca kaguya sama seinendir. Bilmeden cahilce yorum yapıyorsunuz.

En iyi seinen kaguya sama mı? Kapat kapat.
Bunu diyen elemanın önerdikleri komedi ciddiye alınacak birisi değil.

Oshi no ko baya boş anime sadece ilk bölümü iyi kalan bölümlerde hiçbir şey anlatmıyor tamamen boşuna izlemiş oluyorsunuz ne adamakıllı olay oluyor ne de adamakıllı finali var.

Son düzenleme:
Selamlar, hazır yaz da gelmişken bir şeyler izleyesim geldi. Çok uzun olmamak şartıyla türü fark etmeksizin anime önermenizi rica edeceğim (romantizm ve korku hariç). Bir de uzun bir liste atmak yerine kendinizin en beğendiği 4-5 animeyi yazarsanız sevinirim. Çünkü çok fazla yazınca aralarından hangisini seçeceğimi şaşırıp izlemeye üşeniyorum. Şimdiden teşekkürler, iyi akşamlar.
Oshi no ko. Devami gelecek.

Mangayı okumadığınız belli zaten shounenlerin çok üstün hikayeleri de yok ayrıca kaguya sama zaten seinendir bilmeden yorum yapmanızı önermem.

Saçma oldukları için. Benim yazmadığım JJK den daha iyi 3 shounen yazamazsın. Ayrıca kaguya sama seinendir. Bilmeden cahilce yorum yapıyorsunuz.

Bunu diyen elemanın önerdikleri komedi ciddiye alınacak birisi değil.

Oshi no ko baya boş anime sadece ilk bölümü iyi kalan bölümlerde hiçbir şey anlatmıyor tamamen boşuna izlemiş oluyorsunuz ne adamakıllı olay oluyor ne de adamakıllı finali var.
Hahahaha Hahahahaha....

Oshi no ko baya boş anime sadece ilk bölümü iyi kalan bölümlerde hiçbir şey anlatmıyor tamamen boşuna izlemiş oluyorsunuz ne adamakıllı olay oluyor ne de adamakıllı finali var
Ne boşu kardeşim en iyi animelerin listesini yapsam ilk 5 te oshi no ko var. Sen sevmeyebilirsin ama boş olduğu veya olayı olmadığı anlamına gelmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı