Naruto,My hero academia,Kakegrui,The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened,Deathnote, Daha çok var ama unuttum -*-Komedi ve romantik olabilir fazla dram içermesin yeter. Önerilerinizi bekliyorum.
Bunlar izlediğin animeler sanırım. Çünkü arkadaşın dediği kategoriyle alakasız çoğu.Naruto, My hero academia, Kakegrui, The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened, Deathnote, daha çok var ama unuttum.
Bunlar izlediğin animeler sanırım. Çünkü arkadaşın dediği kategoriyle alakasız çoğu.
Nisekoi'ye bakın derim.
Bunlar izlediğin animeler sanırım. Çünkü arkadaşın dediği kategoriyle alakasız çoğu.
Nisekoi'ye bakın derim.
Kengan Ashura, Detective Conan, Vinland Saga, Dororo, Kimetsu No Yaiba, Dr. Stone, Jujutsu Kaisen, Mob Psycho, One Punch Man, Yakusoku no Neverland, Black Clover, Dragon Ball 1. sezon, Beelzebub, Saiki Kusuo no Psi Nan, Danganronpa ve Youjo Senki.Komedi ve romantik olabilir fazla dram içermesin yeter. Önerilerinizi bekliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.