Anime önerisi

eNyzii1

Hectopat
Yer
İstanbul Avcılar
Daha fazla  
MAL linkini bırakıyorum, sevebileceğimi düşündüğünüz animeleri önerin. Teşekkürler.

MAL linkini bırakıyorum, sevebileceğimi düşündüğünüz animeleri önerin. Teşekkürler.

Neon Genesis Evangelion,Fullmetal Alchemist Brotherhood,GTO ve listede yoktu ama genede izlemiş olabilirsiniz ben HxH'yi de ısrarla öneriyorum bende yakın bir zamanda bitirdim daha önce az biraz izleyip bırakmıştım çok beklentimim olmamasından kaynaklı bilmiyorum ama aşırı güzel geldi bana.

Neon Genesis Evangelion,Fullmetal Alchemist Brotherhood,GTO ve listede yoktu ama genede izlemiş olabilirsiniz ben HxH'yi de ısrarla öneriyorum bende yakın bir zamanda bitirdim daha önce az biraz izleyip bırakmıştım çok beklentimim olmamasından kaynaklı bilmiyorum ama aşırı güzel geldi bana.
Evangelion ve FMA izlemedim onlar bir tık benim ayıbım da gto'nun açılımı ne tam olarak? HxH hiç düşünmemiştim bir bakacağım, teşekürler.

Evangelion ve FMA izlemedim onlar bir tık benim ayıbım da gto'nun açılımı ne tam olarak? HxH hiç düşünmemiştim bir bakacağım, teşekürler.
Great Teacher Onizuka. Yalnız Onizukanın şu an devam eden dahil 4 mangası var ve anime 2. manganın yüzde 35 40ı falan.
Shonan Pure Love Gang - 31 cilt
Great Teacher Onizuka (GTO) -anime bunun %35 40ı. - 25 cilt anime 11.ciltte bitiyodu.
GTO 14 Days in Shonan -9 cilt
GTO Paradise Lost - 20 cilt devam ediyor.

Yukarıdakilere ek olarak Psycho-Pass, Mob Psycho 100, Mushishi, 91 Days, Ajin bunları izleyebilirsin. Ek olarak plan to watch listenden de Ergo Proxy, Dororo'yu izlemeni isterim. Isekai Ojisan da fena değildir.

Great Teacher Onizuka. Yalnız Onizukanın şu an devam eden dahil 4 mangası var ve anime 2. manganın yüzde 35 40ı falan.
Shonan Pure Love Gang - 31 cilt
Great Teacher Onizuka (GTO) -anime bunun %35 40ı. - 25 cilt anime 11.ciltte bitiyodu.
GTO 14 Days in Shonan -9 cilt
GTO Paradise Lost - 20 cilt devam ediyor.
O daha mangası bitmemişse kaçtım ben aga.

Son düzenleyen: Moderatör:
O daha mangası bitmemişse kaçtım ben aga.
Ana karakterimiz olan Shigeo (mob) sıradan görünen ama psişik güçlere sahip biridir. Dolandırıcı ve aynı zamanda mentoru olan Reigen ile çeşitli maceralara atılırlar. Bu maceralarda Mob kendini ve çevresini keşfetmeye çalışır. Genel olarak aksiyon ve komiklik üzerine kurulu bir hikayesi var. İzlemeye değer bir animedir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı