Animecileri sevmiyorum

Her ne zaman oyunuma nicklerinde sama veya uchiha mıdır sasuke midir nedir öyle şeyler gelse, hep her şeyi ben çok biliyorum kafalarındalar, yaptıkları muhabbetler genelde tarzı, kötü oyunculardır, kendilerini oyunlarda hep iyi sanan ama en kötü oynayan tiplemelerdir, az önce 3 aydır oynamadığım LoL'e girdim ve karşıya umut sama diye birisi gelmiş, çocuğa vurmak için elini acıtmak istemezsin öyle bir tip, evleneceğim ve çocuklarımı animeden vb. şeylerden uzak tutacağım. Kendilerini çizgi hayatta sanıp her şeyi kolayca elde edebileceklerini sanıyorlar, benim gibi sevmeyen tayfa çünkü ile başlarsa mutlu olurum. Linç edecekler kendilerini hiç yormasın ben direkt göz ardı edeceğim.

Linç mi? Destekliyorum kardeşim seni. Reisimiz(!)

110'un üstünde anime izledim ve 30'un üstünde manga-webtoon bitirdim. LoL'de ve sayacağın birçok oyunda senin elonda eğlenmeye giriyorum. Şimdi köşene çekilip ben nerede hata yaptım diye düşünürken Youtube üzerinden eğitici videolar izleyerek başkalarına çamur atmak yerine oyunu oynamayı öğrenebilirsin :D

Kendisine saygıları yok ki en başta, bizi sevseler ne olur? @rofl
Böyle genelleme yapmanız yanlış. Anime seven 3-4 arkadaşım var ve hepsinin kendisine saygısı var. Normal insanlar bizim gibi. Sizin bahsettiğiniz kişilerin böyle olmasının sebebi anime izlemeleri değil. Onların zaten ruhları hastalıklı, değişik insanlar. Her anime izleyen böyle olacak diye bir şey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı