Animeden nefret ediyorum

Tamam kimse sana zorla anime izletmiyor izlemek zorunda değilsin sana fikrini soran da olmadı.
Kimsenin bana fikrimi sormasına gerek yok. Technopat kurallarına uyduğu sürece istediğim konuyu açabilirim.

2008 2012 aralarında cn de yayınlanmıştı sürekli diziyi izlediğiniz için örnek olarak vermiştim yaşınız kaç?
13. Bu arada az çok hatırlıyorum gibi. Bir bölüm izlemiştim sanırım başka hatırlamıyorum

@439371 hocam yaşınız beklediğimden daha küçükmüş ancak bence ön yargılı davranıyor gibisiniz. Bence hayatda hiçbir şeye ön yargılı davranmayın. Ayrıca nefret çok abartı bir kavram sonuçta anime size zarar vermiyor sevmeyebilirsiniz ama nefret büyük kalıyor. Sizin yaşınızda çevrebizdekiler daha toxic animeler izliyordur sizde onlara gıcık kapıyorsunuzdur.

@439371 hocam yaşınız beklediğimden daha küçükmüş ancak bence ön yargılı davranıyor gibisiniz. Bence hayatda hiçbir şeye ön yargılı davranmayın. Ayrıca nefret çok abartı bir kavram sonuçta anime size zarar vermiyor sevmeyebilirsiniz ama nefret büyük kalıyor. Sizin yaşınızda çevrebizdekiler daha toxic animeler izliyordur sizde onlara gıcık kapıyorsunuzdur.
Olabilir ama benim fikrim şimdilik böyle kalcak. Özellikle oynadığım oyunda (Team Fortress 2) anime pfp'li olup normal olan şu ana kadar görmedim

Öncelikle bu konuyu çok kişi görsün de popüler oluyorum diye açmıyorum. Cidden, anime bana aşırı saçma geliyor. Çizgi Film'den bir farkı yok. Diyelim ki çizgi film izlemek istiyorsunuz, gidin sürekli dizi falan izleyin. Ayrıca herhangi birisi gelip "anime çizgi film değil!" derse kesinlikle yanlış. Sadece kendilerini kandırıyorlar. Şimdi gelelim animeden neden nefret ettiğime. Birincisi, bana utanç verici geliyor. İkincisi, anime profil fotoğraflı kişilerin çoğu aşırı toksik, zırlak ve bencil oluyor.(Technopat'taki hiç kimseden bahsetmiyorum, genel olarak benim karşıma böyle çıkıyorlar.) Bu iki nedenden dolayı nefret ediyorum animeden. Aşırı abartılan bir çizgi film tarzı.

Anime yapısal olarak evet çizgi film. Ama hikayesel olarak kesinlikle değil. Bazı animeler görünüş yapısı olarak bile çizgi dizi değil. Şimdi siz niye sırf profili anime diye bencil, dallama insanlardan nefret etmek yerine animelerden nefret ediyorsunuz? İnsanları animeler dallama yapmıyor. Bak mesela bir tane bilgisiz arkadaş: @Merfrak, profilinde anime var mı? Yok. Anime, aşırı abartılan çizgi dizi tarzı değil. Bir sürü anime var ve bazıları dandik olacak tabii. Sana animeler söyle güzel böyle güzel dedikten sonra rent a girlfriends öneriyorsa onun geninde sıkıntı var demek. Git bir berserk oku da çizgi dizimiymiş değil miymiş öğren.

Büyük ihtimalle ön yargınız toksik anime fanları yüzünden oluşmuştur. Çizgi film olduğuna bende katılıyorum ancak çizgi film demek yaşı küçük insanların izleyeceği anlamına gelmiyor. One Piece 1020. bölümdeyim. Çoğu anime utanç verici olabilir ancak bir sürü başyapıt var. One Piece, Attack On Titan Berserk vesaire. Bence sizin probleminiz önyargı sadece.

Ah benim zamanımda bir de victory kickoff vardı. İkisini minikago da çıkınca izlerdim 2014 civarılarında.

Hala kuzenimle Sivas(memleket) gidince izliyoruz aşırı eğlenceli.

Ah benim zamanımda bir de victory kickoff vardı. İkisini minikago da çıkınca izlerdim 2014 civarılarında.

Hocam alakasız olacak ama kaç yaşındasınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı