Animeden nefret ediyorum

Anime çizgi filmdir. Sadece kendini çizgi film izlediği için utanan insanların söylediği bir sözdür. Mesela ben kaç yaşıma geldim hala Disney animasyonlarını izliyorum ve utanmıyorum açıkçası.

Anime kapağı yapan kişiler ikiye ayrılıyor zaten. Biri karakteri abartanlar (ki bunlar küçük yaşta insanlar oluyor genelde) diğeri genelde kendi halinde olanlar. Herhangi bir forum, kuruluş, organizasyon veya toplum normal dışı kabul edebileceğimiz (toxic, cringe, ırkçı vb.) insanları ne yazık ki barındırabiliyor.

Anime konusuna gelirsek çok fazla anime var. Sadece çöp olanından sanat eserine kadar çok çeşitliliği var. Yani bir animenin çizimi, anlatısı, olay örgüsü, karakterlerini sevmemen normal. İnsanlar her filmi veya kitabı sevmediği gibi her animeyi sevmek zorundada değil. Bazı insanlar fantastik kitaplar okurken bazı insanlar tarih kitapları okur. Veya oyuncu topluluğu olarak konuşursam RDR 2 yerine Doom Eternal tercih ederim. Çünkü ben hızlı oynanışı olan oyunları seviyorum. Sadede gelecek olursak bir anime size hitap etmedi diye diğer animelerinde size hitap etmeyeceği anlamına gelmez. Ayrıca bence anime yerine manga daha iyi. Hem vakit kaybı değil hem de okumak bana daha fazla zevk veriyor izlemek yerine. Her şey tercih meselesi direk çizimde sevmiyor olabilirsiniz. Bende gerçekçi filmleri sevmiyorum ama içlerinden biri iki tane sevdiğim çıkıyor.

Olabildiğince kendim üzerinden örnek verdim ki daha iyi anlaşılsın.

İyi günler dilerim.

Anime çizgi filmdir. Sadece kendini çizgi film izlediği için utanan insanların söylediği bir sözdür. Mesela ben kaç yaşıma geldim hala Disney animasyonlarını izliyorum ve utanmıyorum açıkçası.

Anime kapağı yapan kişiler ikiye ayrılıyor zaten. Biri karakteri abartanlar (ki bunlar küçük yaşta insanlar oluyor genelde) diğeri genelde kendi halinde olanlar. Herhangi bir forum, kuruluş, organizasyon veya toplum normal dışı kabul edebileceğimiz (toxic, cringe, ırkçı vb.) İnsanları ne yazık ki barındırabiliyor.

Anime konusuna gelirsek çok fazla anime var. Sadece çöp olanından sanat eserine kadar çok çeşitliliği var. Yani bir animenin çizimi, anlatısı, olay örgüsü, karakterlerini sevmemen normal. İnsanlar her filmi veya kitabı sevmediği gibi her animeyi sevmek zorundada değil. Bazı insanlar fantastik kitaplar okurken bazı insanlar tarih kitapları okur. Veya oyuncu topluluğu olarak konuşursam RDR 2 yerine Doom Eternal tercih ederim. Çünkü ben hızlı oynanışı olan oyunları seviyorum. Sadede gelecek olursak bir anime size hitap etmedi diye diğer animelerinde size hitap etmeyeceği anlamına gelmez. Ayrıca bence anime yerine manga daha iyi. Hem vakit kaybı değil hem de okumak bana daha fazla zevk veriyor izlemek yerine. Her şey tercih meselesi direk çizimde sevmiyor olabilirsiniz. Bende gerçekçi filmleri sevmiyorum ama içlerinden biri iki tane sevdiğim çıkıyor.

Olabildiğince kendim üzerinden örnek verdim ki daha iyi anlaşılsın.

İyi günler dilerim.

Bence çizgi filmler saçma anime dahil tek izlediğim gece 1 de yayınlanan samurai jack ama bazen kafam dağılsın diye araba veya savaş temalı animeler izliyorum bazıları neredeyse filmlerin kopyası çok az kendine özgü anime var.

Öncelikle bu konuyu çok kişi görsün de popüler oluyorum diye açmıyorum. Cidden, anime bana aşırı saçma geliyor. Çizgi Film'den bir farkı yok. Diyelim ki çizgi film izlemek istiyorsunuz, gidin sürekli dizi falan izleyin. Ayrıca herhangi birisi gelip "anime çizgi film değil!" derse kesinlikle yanlış. Sadece kendilerini kandırıyorlar. Şimdi gelelim animeden neden nefret ettiğime. Birincisi, bana utanç verici geliyor. İkincisi, anime profil fotoğraflı kişilerin çoğu aşırı toksik, zırlak ve bencil oluyor.(Technopat'taki hiç kimseden bahsetmiyorum, genel olarak benim karşıma böyle çıkıyorlar.) Bu iki nedenden dolayı nefret ediyorum animeden. Aşırı abartılan bir çizgi film tarzı.

Animenin çizgi film olup olmadığı size mi kaldı?

+Anime çizgi filmdir!
-Hayır değildir!
+Ama bir Technopat Sosyal kullanıcısı "kesinlikle öyle!" dedi.
-Tamam o zaman çizgi filmdir.

Olabilir ama benim fikrim şimdilik böyle kalacak. Özellikle oynadığım oyunda (Team Fortress 2) anime Pfp'li olup normal olan şu ana kadar görmedim.

Bir insanın profil fotoğrafında anime var diye kötü biri mi oluyor?
13 yaşında olduğunuzu söylüyorsunuz ama 6.sınıf sosyal bilgiler dersindeki ön yargı konusunu anlamamışsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı