Animeler izlemeye değer mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kitap okusun anime yerine dedim. Ve evet anime izlemek zaman kaybı 2 kelime Japonca öğreneceğim diye oturup death Note hariç ilgi çekici konusu olmayan japon çizgi dizilerini niye izleyeyim?
Sadece Death Note izlemişsin daha yüzbinlerce konusu mükemmel olan anime var. Git FullMetal Alchemist Brotherhood izle kardeşliğin nasıl güzel bir bağ olduğunu gör, Attack On Titan izle insanlığın kurtuluşu için insanların nasıl çabaladığını gör. Hem Death Note'u 25. bölümden sonra seven var mı cidden ?

Ben kitap okusun anime yerine dedim. Ve evet anime izlemek zaman kaybı 2 kelime Japonca öğreneceğim diye oturup Death Note hariç ilgi çekici konusu olmayan Japon çizgi dizilerini niye izleyeyim?

Eğlenmek için. Hayatımızın her anında kendimizi geliştirmek zorunda değiliz. Eğlenmek lazım bazen.

Anime izlemeye çalıştım 15 dakika dayanamadım. Konuşmaları, çizimleri falan aşırı absürt geliyor bana, seven insana saygım var ama her yerde anime profil fotoğrafı yapıp şu animeyi şu kadar izledim bu anime bu kadar güzel diye savunmaya çalışan insanlara saygım yok.
Güzel animelere kötü mü diyelim?
Ben kitap okusun anime yerine dedim. Ve evet anime izlemek zaman kaybı 2 kelime Japonca öğreneceğim diye oturup Death Note hariç ilgi çekici konusu olmayan japon çizgi dizilerini niye izleyeyim?
Size ilgi çekici gelmiyor. Bazı kişilere ilgi çekici geliyor ki izliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı