Animeler ve K-POP hakkında ne düşünüyorsunuz?

Anime güzeldir çizgi filimdir ama anlatıkları çizgi film sayılabilir de sayılmazda neyse birkaç bin bölüm anime izledim Naruto yapıtını bitirdim çok irili ufaklı anime bitirdim kısaları izleyin fazlası zarar ama boş zamanlarda izlenir ders çalışırken arkada ses olur vs neden olmasın ama kpop fanları neredeyse hepsi cringe yapan ama kadınlarında erkeklerinde birbirine karşı yaptığı cinselliğe benzer fahişelikten daha beter ama iş olarak bakarsak normal.

2-3 anime izleyip ikide bir lafını yapan sokak dilinde "veletler" ve bazılarının akıl hastası olduğunu düşündüğüm ekrana satırlarca yazı yazıp arkaya K-POP klibi, müziği koyan kitle yüzünden kötüleniyor. Çok doğal aslında. Kitle nasıl yönelirse ürüne ona göre yaklaşım sağlanıyor.

Anime güzeldir çizgi filimdir ama anlatıkları çizgi film sayılabilir de sayılmazda neyse birkaç bin bölüm anime izledim Naruto yapıtını bitirdim çok irili ufaklı anime bitirdim kısaları izleyin fazlası zarar ama boş zamanlarda izlenir ders çalışırken arkada ses olur vs neden olmasın ama kpop fanları neredeyse hepsi cringe yapan ama kadınlarında erkeklerinde birbirine karşı yaptığı cinselliğe benzer fahişelikten daha beter ama iş olarak bakarsak normal.

Neden fahişeliğe benzettin derseniz dansları öyle ayrıca iş olarka normal aktörlük gibi kötü akdın müzeyyen kötü kadın olmak istedi mi bilmem ama ekmek parası yeniden sunulmuş kölelik olan bir yaşantıdayız zaten.

K-pop dinlemiyorumda anime 2-3 tane izlediğim var güzel olanlar cidden güzel abartılıp kafaya takılmadığı sürece her şey izlenip dinlenebilir bazı insanlar çok ön yargılı gibime geliyor.

Animeler ve K-Pop çok ayrı kavramlar. Anime Japonya kökenli ve onlara özgü manga çizgi romanları tarzında hazırlanan çizgi film, çizgi sinema, çizgi dizi içerikleri demek. Açıkçası bir Amerikan çizgi içeriklerine, bir de Japon animelerine hayran olduğumu söyleyebilirim. Dünya´nın geri kalanı bu işte o kadar da iyi değil sanırım. Fransız ya da başka bazı Avrupa kökenli çizgi içerikler de var iyi olarak ama sadece o kadar. Sırf nasıl olduğunu merak ettiğim için Çin kökenli çizgi dizilere baktım ve şu an keşke bakmaz olaydım diyorum. :)

K-Pop ise Kore kökenli bir müzik tarzı anladığım kadarıyla. K-Pop hakkında bir şey söylemek istemiyorum çünkü benim tarzım değil. Başka insanlar sevebilirler elbette.

Birisi yine zehirli oku atmış. :)

Anime ve K-POP sevilir falan neyse de hayranlarının çoğu toksik. :)

Ben de animeciyim ve iyi yapımları izlemeyi seviyorum ancak hayranı olan çocuklar sağ olsun gözümüzü kanatıyorlar.

Buna animeyi veya K-POP'u dahil etmemize gerek yok ki. İnsan her konuda delirebilir. Minecraft fanatiği olup creeper kostümüyle okula gelip odasını oyun içi texture çıkartmalarla kaplayıp biosuna "xe-xir" falan hayvan pronounları koyabilir mesela. Bunun bir kalıbı yok. "Aşırılık" var.

Buna animeyi veya K-POP'u dahil etmemize gerek yok ki. İnsan her konuda delirebilir.
Bizim milletin ayarı yok. Sevmek, hayran olmak ve müptelası olmak arasındaki ince çizgiyi tutturamıyorlar.

Dâhâ birkaç sene öncesinde "başka takımın formasıni giydiği için öldürüldü" gibi haberleri sık sık duyardık veya kahvede siyasi görüşü yüzünden öldürülenleri... can sıkıcı işler bunlar.

Bizim milletin ayarı yok. Sevmek, hayran olmak ve müptelası olmak arasındaki ince çizgiyi tutturamıyorlar.

Dâhâ birkaç sene öncesinde "başka takımın formasıni giydiği için öldürüldü" gibi haberleri sık sık duyardık veya kahvede siyasi görüşü yüzünden öldürülenleri... can sıkıcı işler bunlar.
Trafikteki halimiz bile her şeyi açıklar düzeyde diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı