Animeye neden başlamalıyım?

Başlamaya karar verdim. En azından iftara kadar boş beklemekten iyidir, ama Türkçe dublaj yapan bir site yok mu ben alışamadım bu Japonca diyaloglara.
Hayirli olsun diyeyim, dublaj yok ancak Berserk Golden Age filmlerini izlemenizi oneririm. Yeni basladiginizdan 1997 animesi cizimlerden dolayi zorlayici olabilir ama mukemmel bir seriye giris yapmis olursunuz. :)

Başlangıç animesi olarak Demon Slayer (Kimutsu no Yaiba) ve Dororo önererim. Ayrıca adettendir Death Note ile başlanır. Attack on Titan kesinlikle en beğendiğim anime senin de seveceğine eminim ama en iyilerinden olduğu için diğer animelerde aynı zevki alamazsın.

Reis yapma reis vaktini iyi değerlendir. İlgilendiğin bir konu vardır illaki onunla ilgili kitap oku, ona yönel. Her gün film dizi olmaz.

Her gün izleyeceğim hakkında bir bilgi verdiğimi hatırlamıyorum. İşlerimi ve yeni başladığım oyunu aksatmadan anime izlememin kimseye bir zararı yok bence.

Gerçekten bir ara zorla arkadaşım Attack On Titan izletmeye çalıştı bana. Ya daha intro da bıraktım. Bu kadar mı nefret ediyorum acaba? Beni sarmayan bir şeyler var, bir de bazı kitleler yüzünden olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı