Oyun Animus oynanır mı?

scylla37

Decapat
Daha fazla  
Animus: Stant alone, karanlık, mitolojik ve savaş temalı bir evrende geçer.

Souls like (Dark Souls Elden Ring tarzı) dövüş sistemine sahip bir Mobile oyunudur görsel ve atmosferik olarak karanlık bir fantezi dünyasını işlemektedir.

Oyunda bir kahramanı kontrol etmekteyiz. Cadmeia adlı çürümüş ve yok olmuş bir diyarda, karanlık güçlerin yarattığı yaratıklara karşı savaşmaktayız.

Bu dünyada düzen yok Tanrı'lar ya kaçmış ya da ölmüştür. Kahramanımız geçmişin hatalarını ödemek için gönderilmiş son kahramandır.

Geçmişteki günahların, ihanetlerin ve yıkımların ardından gelen bir bedel ödeme.
Her bir düşman, bu çürümüş dünyanın parçası, geçmişin kalıntısı veya lanetlenmiş bir varlıktır.
Anlatabileceklerim bu kadar. Oyunun ilk serisi stant alone olmakla 3 oyun serisi vardır. Steam'den de erişebilirsiniz. Beceriksizliğimden dolayı kusura bakmayın dodge parry olaylarını yapamıyorum. Be nde yeni yeni başladım, hoşuma gittiği için bilmeyen varsa diye konusunu açmak istedim.:D

Kulağa ilgi çekici geliyor ama çok souls-like oynamayan biri olarak bana önerir misiniz?

Bende fazla souls like oynamıyorum ama şu anlık sardı bölüm bölüm ilerliyorsun hızlıca geçiyorum. Zamanı öldürmelik güzel bir oyun olduğunu söyleyebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı