Anınızı anlatın

Della.dd

Hectopat
Daha fazla  
Garip, komik ve okurken eğleneceğimiz ve uzun bir ani anlatın. Ben başlıyorum;
Biz pazartesi günündeyiz. 5 kişi sınıfa girdik falan, reels kaydırıyoruz. Ama İstiklal Marşı okunacağı aklımızın ucundan bile geçmiyor. Bu abi biri mi geldi ve bize azar çekti. Tüm sınıf suspus kaldı kuzu kuzu İstiklal Marşı'na inerken bir arkadaşım hocanın arkasından bir osurdu (zaten okula gelirken yol boyu kanka gazım var ediyordu bana) ve biz topukladık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet O gün her şey güzel gidiyordu maalesef ki bir takım aksilikler oldu ve... oldu işte :(

Adeta bir uçak çakılması gibi bir etkiydi, garip ve puslu

Biz pazartesi günündeyiz. 5 kişi sınıfa girdik falan, Reels kaydırıyoruz. Ama İstiklâl Marşı okunacağı aklımızın ucundan bile geçmiyor. Bu abi biri mi geldi ve bize azar çekti. Tüm sınıf suspus kaldı kuzu kuzu İstiklâl Marşı'na inerken bir arkadaşım hocanın arkasından bir osurdu (zaten okula gelirken yol boyu kanka gazım var ediyordu bana) ve biz topukladık.

Daha bu sabah ilk ders bedendi bende orucum diye sınıfta yatıyordum 10 kişi falan + hoca uyurken hayvan gibi osurmuşum tam osuruk biterken hissettim sesi de duydum sonra hiç kıpırdamadım kafamı sıraya koymuştum baktım herkes gülüyor falan kim osurdu diye 2 ders kafamı kaldırmadım sonra uyandım işte şöyle böyle derken hemen unuttular.

Daha bu sabah ilk ders bedendi bende orucum diye sınıfta yatıyordum 10 kişi falan + hoca uyurken hayvan gibi osurmuşum tam osuruk biterken hissettim sesi de duydum sonra hiç kıpırdamadım kafamı sıraya koymuştum baktım herkes gülüyor falan kim osurdu diye 2 ders kafamı kaldırmadım sonra uyandım işte şöyle böyle derken hemen unuttular.
Bak cok benzer bir sey yasadim. Biz biyoloji dersinde hayvan mitoloji bilmem ne belgeseli izliyoruz. Yanimda bir tane arkadasim var, onunla beraber gittik biz uyuduk. Uyandigimizda olay ciksin diye dedim ki "Kanka sen uyurken bir osurdun var ya" diye basladim anlatmaya. Sonra sinif bana katilmaya basladi duyduk falan. Yani ikimiz de uyurken ikimizden biri osurmus.

Biz pazartesi günündeyiz. 5 kişi sınıfa girdik falan, reels kaydırıyoruz. Ama İstiklal Marşı okunacağı aklımızın ucundan bile geçmiyor. Bu abi biri mi geldi ve bize azar çekti. Tüm sınıf suspus kaldı kuzu kuzu İstiklal Marşı'na inerken bir arkadaşım hocanın arkasından bir osurdu (zaten okula gelirken yol boyu kanka gazım var ediyordu bana) ve biz topukladık.
Bende daha beteri var ya Geçen sene Jandarma olarak Çanakkale de askerlik yapıyordum. Bütün Bölük tarihi yerleri gezdik. Sonrasında ise İstiklal Marşı okumak için şehitliğe gittik. İnsanların bir bakışı var. Kadının birisi de bana öpücük atıyor, kafamı çevirdim. Çok havalı gözüktüğümüz için aura yaya yaya marş okumak için iştimah pozisyonuna girdik. Esas duruştayda Marş okurken bir an gözüm kaydı baktım bizim bölük karı kız kesme peşindeydi birde İstiklal Marşını kötü okuyordu.

Abi hem rezil olduk, hemde kışlaya dönünce ceza yedik. Popomuzun değmediği yer kışla da kalmadı. Squat yapmaktan bacaklarımı sakatladım. Abov, gene abov.

Bak cok benzer bir şey yasadim. Biz biyoloji dersinde hayvan mitoloji bilmem ne belgeseli izliyoruz. Yanimda bir tane arkadasim var, onunla beraber gittik biz uyuduk. Uyandigimizda olay ciksin diye dedim ki "kanka sen uyurken bir osurdun var ya" diye başladım anlatmaya. Sonra sinif bana katilmaya basladi duyduk falan. Yani ikimiz de uyurken ikimizden biri osurmus.

Benim de aynısı arkadaşımla yatıyorduk ikimizde aynı sırada ben osurdum ama o osurdu sandılar falan bende dedim ben osurmadım falan diye.

Bir kaç sene önce bizim eve yanlış bir yemek siparişi gelmişti, bilerek kapıyı açmadım ilk başta ve mecbur kapının önüne bıraktı. Bende 10dk sonra kapıyı açıp aldım hemen. 4 kişilik yemekti bildiğin. O zamanın fiyatıyla da 270TL falan mı neydi. Sırf şeylik olsun diye 😀, O gelen yemeğin hepsini yedim, menü içinde gelen meze ve salataları ve yoğurtları da dolaba koydum. Kurye 1 saat sonra geldi, patronu aradı eli ayağı birbirine dolaştı falan. Sonra ardından 3 kere daha geldi bu arada en son saat 9 da geldi. Sonra annem kuryeyle kapıda denk geldi kapıda yemeğin parasını adama ödemiş gene. Ayrıca annem eğer gelmeseydi o gün aynı zamanda 1.5 iskender de gömmüş olacaktım. 😀😀

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı