Ankapark'ın geleceği hakkında fikir verebilirsiniz

Makaleler
9
Daha fazla  
Bildiğiniz gibi birkaç gün önce Ankapark resmi olarak belediyeye devredilmişti. Simdi ise şeffaf belediyecilik anlayışıyla Mansur Yavaş topu tamamen vatandaşlara bıraktı. Ankapark'ın geleceği hakkında fikirlerinizi yazabilirsiniz. Mansur Yavaş'ın tweetindeki bağlantıya tıklamanız gerekiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ankara halkı karar versin iyi güzel de Ankara halkı yanlış bir şeyi isterse o da mı yapıalcak? Zaten olan olmuş kaybedilmiş milyonlarca dolar... Şu anda kimseye bir şey sorulmadan belediye en iyi kamu yararı ve parasal geliri mümkün kılan bir seçeneği gerçekleştirmeli. Halk yıkılsın diye oyladı diyelim ve kamu yararı çok yüksek bir çözüm de var yıkılacak mı yani? Buysa çözüm ve bunu da takdir ediyorsak vah hâlimize.

Biraz aklımızı çalıştıralım, popülizm ve particilik yapmaya gerek yok. ''Oley, süper'' diye her yapılan şeyi bir mucizeymiş gibi görmeyi bırakmadığımız sürece gelişemeyiz maalesef.

@çokdüşünenbiri orası zaten baştan hataydı. Para kazandıracak bir şey olsaydı zaten şuana kadar kazanırdı. Hem orası Atatürk Orman Çiftliği değil miydi? Eski haline uygun bir şeyler yapılır diye umuyorum.
Hocam ne yapılırsa yapılsın ama halkın anlamsız ve getirisi olmayan kararları uygulanmasın benim için yeterli. ''Vatandaş sökün derse sökün atarım'' sözleri popülist, akıl-bilim-mantıktan uzak bir açıklama. Yoksa mantıklı olan kararlardan birini halk seçsin buna kim ne der? Daha nasıl anlatmam lazım bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
''Vatandaş sökün derse sökün atarım''
Orası basına açıldı ve yarından itibaren de halka açılacak. Son halini gördünüz mü bilmiyorum ama zaten orası tamamen çürümüş gitmiş tamamen görüntü israfı olmuş. Sökülüp yeşil alan dahilinde başka projeler düşünülmeli. Oradaki malzemeler de artık geri dönüşümdür hurdacıdır vs. derken bir şekilde satılıp gelir sağlanabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı