Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'dan açıklamalar - 24 Ağustos

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş:
  • Ankaralının bir kuruş parasını kimseye yedirmem.
  • Sanal israf müzesi açacağız. Böylece Gökçek dönemindeki yapılan tüm israfları o zamanın kuruyla görebileceksiniz. Bugünkü değerini de ortaya koyacağız, tüm vatandaşlarımız ayrıntılarıyla görebilecek.
  • Melih Gökçek, mermerler şişme dinocanlar vb. için 1.5 katrilyon harcadı. Bunları sanal israf müzesinde de sergileyeceğiz.
  • Bir tane yaptığım ölü yatırımım yok, çılgın projem yok. Biz açık şekilde ihalelerimizi yapmaktayız. Herkes şunu gördü ihaleler açık yapılıyor. Her firma girsin. Sonuçta belediye kazansın. Açık ihale yaptığımız için de tasarruf ediyoruz.
  • Melih Gökçek'e ayrılan zaman israftır.
  • Esnafımıza faydası olsun diye Yemeksepeti gibi bir uygulama başlattık.
  • İlla birisi görevini yapıyor diye pankart asmasına, davulla zurnayla ilan etmesine gerek yok. Bunları saçmalık olarak görüyorum.
  • Yanılmışım, AnkaPark'ın maliyeti için 750 milyon dolar demiştim ancak tam tamına 801 milyon dolar harcanmış. Bunlar detaylı olarak sanal israf müzesinde sergilenecek.
Mansur Yavaş, elinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyor. Halkına hizmet için uğraşıyor, böyle belediye başkanlarının tüm illerimizde olması dileğiyle. Yalnız şimdi düşündüm de 801 milyon dolar nedir be? Bunun 1 milyon doları benim 7 sülaleme yeter, o park için tam 801 milyon dolar harcanmış.


 
  • Sanal israf müzesi açacağız. Böylece Gökçek dönemindeki yapılan tüm israfları o zamanın kuruyla görebileceksiniz. Bugünkü değerini de ortaya s şunu gördü ihaleler açık yapılıyor. Her firma girsin. Sonuçta belediye kazansın. Açık ihale yaptığımız için de tasarruf ediyoruz.
  • Melih Gökçek'e ayrılan zaman israftır.
Hmm...
 
73121206.jpg
 
Mansur Yavaş iyi bir başkan ama 2 yıl geçti hala daha gündemi Melih Gökçek. Proje görmek istiyoruz. Tabi ki de Melih Gökçek'in yaptığı israflar konuşulsun ama projeler de icraata geçsin.

8 madde'den 1'i icraat biri açık ihale kalan 6'sı Melih Gökçek ile ilgili.

Demek istediğim artık seçim öncesi yaptığı vaatlere ağırlık vermeli.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
MHP zamanından tanıyordum Mansur Yavaş'ı seçildiğine de sevinmiştim. İki senede 3 milyar parayı nereye harcamış merak ediyorum. İcraatlerine bakıyorum belediyeye T.C. İbaresi getirmiş ikramiye dağıtmış vs para etmeyecek şeyler belediyenin harcadığı 3 milyarlık proje hizmet nerede? Özel kalemine 1 milyarlık harcama yapılmıştır herhangi bir açıklama gelmedi. Medyada da günahsız melek olarak lanse ediliyor siyasilerin hiçbirinin masum olduğuna inanmıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı