Ankara Gamejam için ekip arkadaşı aranıyor

dream_0

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, Ankara'da gamejam düzenlenecek, tek başımayım ekip arkadaşı arıyorum.
1 senedir az çok oyun geliştiriyorum kendimi bir kısımda çok iyiyim diyemem yapay zekayla yapıyorum genelde böyle bir etkinlik gördüğümden katılmak istedim.
Unity kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet gittim. Güzel bir etkinlikti. İlk gamejam deneyimim oldu. Yine etkinlik oluyor baya. Tek gitmekten çekinmeyin başvurun hocam. Bende kasa olduğu için ara verdim yorucu oluyor masaüstü kasayla :D
Cidden ben de görsem katılırdım sizle. Tek katılmak tasarımcı olmayınca sorun olmuyor mu?

Cidden ben de görsem katılırdım sizle. Tek katılmak tasarımcı olmayınca sorun olmuyor mu?
Hocam bu tarz şeyleri düşünmeyin. Oraya gidince tanışıp ekip arkadaşı falan bulursunuz. Aklınızda soru kalırsa da temsilciyle önceden iletişime geçip soru sorabilirsiniz. Ben öyle yapmıştım şahsen. Tasarım konusunda yapay zeka ve hazır assetsler serbest olduğu için kütüphanemdeki modellerden kullanmıştık genelde. Çok iyi bilgili olmanıza da gerek yok. Hem yeni insanlarla tanışırsınız hem de kısıtlı sürede ekip halinde kendiniz neler yapabiliyorsunuz onun potansiyelini görmüş olursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı