Ankara nasıldır?

SabriKeser

Hectopat
Katılım
3 Nisan 2020
Mesajlar
1.446
Çözümler
2
Yer
Aksaray
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hafta sonu Ankara'ya gideceğim. Ankamall'de sinema fiyatları ne kadar? Koltukları nasıl? Salon nasıl? Ankamall nasıl? Lunapark açık mı? Lunapark fiyatları neler?

Bana genel anlamda Ankara'yı anlatır mısınız? Aşti'ye yakın gezilebilecek yerleri vs. Ne kadar sürede gidilebileceğimi falan. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anıtkabir'i ziyaret et, Göksu'ya git, Gençlik Parkı'nı gez. En uygun fiyatlı sinema A City'de.
Planlamam şöyle;

Anıtkabir'de nöbet değişimini izlemek,
Kahvaltı yapmak
Ankamall.

Gençlik parkını duymamıştım daha önce. Nasıl bir yer? Ayrıca A City'de fiyatlar ve salon durumu nasıl? Eli yüzü temiz mi?
 
Planlamam şöyle;

Anıtkabir'de nöbet değişimini izlemek,
Kahvaltı yapmak
Ankamall.

Gençlik parkını duymamıştım daha önce. Nasıl bir yer? Ayrıca A City'de fiyatlar ve salon durumu nasıl? Eli yüzü temiz mi?
Gençlik Parkı mültecilerin istila ettiği bir lunapark, cüzdanına falan dikkat et. ACity fiyatları da diğer salonlara göre uygun ancak salon durumu hakkında yorum yapamayacağım.
 
Salonu küçük, fiyat/performans denebilecek seviyede. Hemen hemen AVM'ler aynı lakin Ankamall en büyüğü diye biliyorum. Kahvaltı için yine Göksu tarafındaki bir yeri tercih edebilirsiniz, otogara yakın. Fiyatları şu an bilmiyorum, son gittiğimde ben 75 TL mi ne ödemiştim, o da sanırsam Dr Strange Multiverse of Madness filmiydi. Gençlik Parkı'na gelirsek, büyük, güzel gezilmesi gereken bir lunapark Ankara'da en büyüğü. Fiyatları da sanırsam oyuncak başı 30-50 civarı bir şeydi, 50 olabilir emin değilim maalesef oralara uğrama şansım olmuyor.
 
Hafta sonu Ankara'ya gideceğim. Ankamall'de sinema fiyatları ne kadar? Koltukları nasıl? Salon nasıl?
Normal sinema salonları ortalama büyüklükte ve koltuk dizilimi de düzgün bir yapıda. En yukarıdan alsan da en ortadan alsan da film izleniyor. En önü hiç denemediğim için bir şey diyemiyorum. IMAX salonu ise muhtemelen Türkiye'deki ilk IMAX salonu olmasının acemiliği yüzünden koltuk dizilimi olarak rezalet. Eğer film boyunca başını yukarıda tutmak istemiyorsan ve perdeyi ortalamak istiyorsan salonun en üst tarafından koltuk alman lazım. Rahatlık ve perdenin tamamını görme açısından ise en üst ve en uç köşeye koltuk alman lazım. Ha bu arada perdedeki ölü pikseli de göz ardı etmen lazım yoksa çok göze batabiliyor. Fiyat olarak ise Istanbul'daki IMAX'lerin 300TL olduğunu düşünürsek 200TL makul fiyat fakat Ankara'nın geri kalanına göre Ankamall çok pahalı. Sinema salonlarının çok kaliteli olmadığını biliyorum ama yine de Antares ile arasında neredeyse 100TL oynaması çok fazla.
 
Hiç gitmedim fakat genelde bu şekilde dalga geçtiklerini görüyorum :D

1710359148509.png
 
Hiç gitmedim fakat genelde bu şekilde dalga geçtiklerini görüyorum :D

Eki Görüntüle 2140230
Yerine göre doğru, bir yeri var İstanbul'daki lüks semtlerden örnek verilecek şekilde dizaynlı ve iyi yerler bir yeri var ki orası da aynı bu şekilde sadece yüksek binalar aşağı tarafı yokuş ya da çöl gibi boş arazi.
 
Hocam Ankamall'e 10 dk uzaklıktayım, şunu söyleyeyim gezecek fırsatınız kalmaz çünkü çok kalabalık. Nöbet değişimi izlenmeli. He bir de Ankamall'de Roco dondurmacısını yemeden gitmeyin ayrıca lego ve TR'nin en büyük Nike'ı var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı