Ankara'da güvenilir bilgisayarcı var mı?

Monki12

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarım çok ısındığı için termal macun ve fan temizliği gibi şeyler yapmam gerekiyor ama buna korkuyorum. Ankara'da bildiğiniz büyük ve güvenilir yerler varsa önerebilir misiniz?
Not: Bilgisayarım laptop.

Son düzenleme:
Vatan Bilgisayar gibi yerlerde eskiden belirli ücret karşılığı yapıyorlardı sanırsam. Hala yapıyorlarsa, oralarda yaptırabilirsiniz.

Ayrıca çok da korkmanıza gerek yok. Ne yapacağınızı biliyorsanız, geriye endişe etmenizi gerektirecek bir durum kalmıyor.

Dostum bence bunu kendin kolayca yapabilirsin. Birkaç video izlesen yeter. Alt tarafı 4 vida söküp macun süreceksin kafanda büyüttüğün kadar karmaşık değil.
Ekstra olarak şunu ekleyeyim siz macun değiştirmek için 50 lria macun 50 lira işçilik ödersiniz fakat kendiniz yaparsanız 100 liralık macun alabilirsiniz.

Dostum bence bunu kendin kolayca yapabilirsin. Birkaç video izlesen yeter. Alt tarafı 4 vida söküp macun süreceksin kafanda büyüttüğün kadar karmaşık değil.
Ekstra olarak şunu ekleyeyim siz macun değiştirmek için 50 lria macun 50 lira işçilik ödersiniz fakat kendiniz yaparsanız 100 liralık macun alabilirsiniz.

İnternetten vidoları izledim ama gördüğüm kadarı ile soğutma borularını RAM'leri anakartı vs çıkartmam gerekiyor.Korkum bundan.

İnternetten vidoları izledim ama gördüğüm kadarı ile soğutma borularını RAM'leri anakartı vs çıkartmam gerekiyor. Korkum bundan.

Dostum o kadar şeyi sökmeye ne gerek var? Kasayı yan yatıracaksınız, kapağı açacaksınız, işlemci soğutucusunu çıkartıp macunu süreceksiniz. RAM'leri sökmek gerekir mi ondan tam emin değilim ama RAM söküp takmak zaten en basit iş. Kasanızın içinin fotoğrafını atarsanız tarif edebilirim.

Dostum o kadar şeyi sökmeye ne gerek var? Kasayı yan yatıracaksınız, kapağı açacaksınız, işlemci soğutucusunu çıkartıp macunu süreceksiniz. RAM'leri sökmek gerekir mi ondan tam emin değilim ama RAM söküp takmak zaten en basit iş. Kasanızın içinin fotoğrafını atarsanız tarif edebilirim.

Üzgünüm laptop olduğunu söylemeyi unutmuşum bilgisayarım Casper Excalibur G860 :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı