Ankara'da hukuk fakültesi önerisi

Fake Rfue

Hectopat
Daha fazla  
Sıralamam 4.747 (EA) ve hukuk yazmak istiyorum ama Ankara dışına çıkamam. Ankara Hukuk var gelmesi biraz zor, Hacettepe bir ihtimal gelebilir. Bu ikisinden sonra elimde Başkent Üniversitesi (tam burslu), Hacı Bayram Veli Üniversitesi ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesi kalıyor. Açıkçası ben Başkent iyi olabilir diye düşünmüştüm çünkü hem tam burslu hem kampüsü güzel hem de eğitim kalitesi ve hocaları gerçekten iyiymiş. Hacı Bayram'ın binası çok kötü mesela. Siz bu noktada ne önerirsiniz? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam peki sizce hangisine gidilmeli?
Hocam hukuk fakülteerinin sıralaması hakkında bilgim yok ancak Hacettepe güzel bir üniversitedir. Hacettepe ve Hacı bayramı Veli nin bazı kampüslerini görme fırsatı buldum. Hacettepe hukuk fakültesi nerde bilmiyorum ancak Beytepe kampüsü direkt olarak dağın üstüne yapılmış gibi. Yeşil ortam açısından iyi ancak görünce beni anlıyacaksınız. Hacı Bayramı Velinin hukuk fakültesi ise liseden farksız. Şehrin içinde kötü bir yere sahip.

Hocam hukuk fakülteerinin sıralaması hakkında bilgim yok ancak Hacettepe güzel bir üniversitedir. Hacettepe ve Hacı bayramı Veli nin bazı kampüslerini görme fırsatı buldum. Hacettepe hukuk fakültesi nerde bilmiyorum ancak Beytepe kampüsü direkt olarak dağın üstüne yapılmış gibi. Yeşil ortam açısından iyi ancak görünce beni anlıyacaksınız. Hacı Bayramı Velinin hukuk fakültesi ise liseden farksız. Şehrin içinde kötü bir yere sahip.
Merhaba hocam, 14 bin sıralama yapan bir tanıdığım var ve Hukuk okumak istiyor. En çok istediği yer de Ankara’ydı. Başka gidilmeli dediğiniz bir yer var mı?

Merhaba @Fake Rfue. Öncelikle güzel bir derece yapmışsınız, hayırlı olsun. Eşit Ağırlık 4.747 sıralama ile Başkent Üniversitesi tam burslu Hukuk Fakültesi, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Çankaya Üniversitesi tam burslu Hukuk Fakültesi, ve Atılım Üniversitesi tam burslu Hukuk Fakültesi gibi alternatifler gelebilirmiş. Tercih yaptınız mı?

Merhaba @Fake Rfue. Öncelikle güzel bir derece yapmışsınız, hayırlı olsun. Eşit Ağırlık 4.747 sıralama ile Başkent Üniversitesi tam burslu Hukuk Fakültesi, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Çankaya Üniversitesi tam burslu Hukuk Fakültesi, ve Atılım Üniversitesi tam burslu Hukuk Fakültesi gibi alternatifler gelebilirmiş. Tercih yaptınız mı?

Yaptım teşekkür ederim. Bilkent işletme yüzde 50 burslu kazandım. Hukukta İngilizce olmaması beni biraz uzaklaştırdı kendinden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı