MSÜ vs Hukuk Fakültesi

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selamünaleyküm. Ben EA da 9K sayısalda ise 140K yaptım. MSÜ mülakatlarından geçtim ama sıralamam Hava Harp Okulu'na yetmeyecek gibi; diğerlerini de ben istemiyorum. Ailem hava astsubaylığına gitmem için beni zorluyorlar ama orası için cidden hiç çalışmasaam bile giderdim. Yani 2 yıl verdiğim emekler çöp olmuş olacak. Marmara hukuk gibi bir yer gelebilirken astsubaylığa gitmek ne kadar mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öncelikle tebrikler, EA’da 9K az iş değil. Bu sıralamaya bakınca MSÜ zaten ilk hedefin değilmiş gibi duruyor. O yüzden tercihi ailene bırakmak mantıklı değil. Bu işi ömrün boyunca sen yapacaksın, onlar değil.

Hocam öncelikle tebrikler, EA’da 9K az iş değil. Bu sıralamaya bakınca MSÜ zaten ilk hedefin değilmiş gibi duruyor. O yüzden tercihi ailene bırakmak mantıklı değil. Bu işi ömrün boyunca sen yapacaksın, onlar değil.
Teşekkür ederim.
Aslında MSÜ HHO ilk hedefimdi ama o gelmeyecek gibi o yüzden ikileme düştüm yoksa Hava gelse 1 dlk düşünmeden giderim yani
bu sıralamaya astsubaylık mantıksız geliyor bana

Arkadaşlar selamünaleyküm. Ben EA da 9K sayısalda ise 140k yaptım. MSÜ mülakatlarından geçtim ama sıralamam Hava Harp Okulu'na yetmeyecek gibi; diğerlerini de ben istemiyorum. Ailem hava astsubaylığına gitmem için beni zorluyorlar ama orası için cidden hiç çalışmasaam bile giderdim. Yani 2 yıl verdiğim emekler çöp olmuş olacak. Marmara hukuk gibi bir yer gelebilirken astsubaylığa gitmek ne kadar mantıklı?

Vallahi hocam bende senle aynı durumda olsam hava astsubay yazardım hatta ve hatta geliyor subay bile olurdum tabii bu çocukluktan gelen bir istek siz hukuk yazın bence sizin için daha iyi olacaktır.

Vallahi hocam bende senle aynı durumda olsam hava astsubay yazardım hatta ve hatta geliyor subay bile olurdum tabii bu çocukluktan gelen bir istek siz hukuk yazın bence sizin için daha iyi olacaktır.
Hocam ben askerliği zaten seviyorum ve hayalim. Deniz ve kara subayliği gelir ama çalışma şartları zor diyorlar diğer türlüde astsubaylık olmuş oluyor.
Hukukuda sevmiyorumki zaten bi belirsizlik var kafamda

Hocam ben askerliği zaten seviyorum ve hayalim. Deniz ve kara subayliği gelir ama çalışma şartları zor diyorlar diğer türlüde astsubaylık olmuş oluyor.
Hukukuda sevmiyorum ki zaten bir belirsizlik var kafamda.

Vallahi hocam askeriye istediği kadar zor olsun ilk hedefim subay olmazsa astsubay oda olmazsa uzman çavuş benimki sözleşmeli erliğe kadar gider. Ee tabii size kalmış bir tercih.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı