Ankara'da Millenicom kullanılır mı?

Makaleler
12
Yer
Ankara
Superonline fiber kullanıyorum ve bu ayın sonu taahhütü bitiyor. Ben de Superonline fiber altyapısı kullanan Millenicom'a geçmeyi düşünüyorum.
Superonline fiber altyapısıyla özellikle Keçiören'de kullanan varsa ve deneyimini paylaşırsa sevinirim.

1581412249767.png

Binanızda kablonet altyapısı var ise kesinlikle kablonet öneririm.

Kablonet paketlerine bak altyapın varsa. 50Mbps sınırsız interneti 80TL civarına veriyor yanında KabloTV + sinema paketi + ev telefonuyla birlikte. 100Mbsp olanı da 95TL civarı, adı "100 Güldüren" paketti yanlış hatırlamıyorsam. 19:00-00:00 arası hızın 20-25Mbps'e düşürülebiliyor ama kesin değil. Şimdiye kadar benim her gün düşürülmedi. Yoğunluk oldugu zaman sistem tarafından otomatik düşürülüyormuş. Hani Mil.'e geçeceğine Kablonet daha mantıklı diye düşünüyorum, en azından bir sorun olduğunda arıyorsun ve en geç iki saatte ekip gelip, halledip gitmiş oluyor.

Arkadaşlar ben başka İSS tavsiyesi istemiyorum ki sizden neden tavsiye ediyorsunuz :)

Kablonet ve Türknet altayapısı yok. Fiyat uygun olsa aslında 2 yıllık Superonline'a varım, benim için sıkıntı yok.

Bana Millenicom fiyatları cazip geldi. Eğer Superonline fiber altyapısıyla kullananlar varsa onların yorumlarını rica ediyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı