Ankara'da tek başına dışarıda neler yapılır?

"Hocam, bence arkadaş çevresi edinip onlarla vakit geçirmeniz daha iyi olur. Tek başınıza yapabileceğiniz şeyler sınırlı ve bir süre sonra sıkıcı olabilir. Sizi tam olarak tanımıyorum ama AVM'ye gidip MediaMarkt, Bauhaus gibi mağazalarda ürünlere bakabilirsiniz. Lunapark tarzı aktiviteler yapabilir veya farklı ilçelere giderek yeni yerler keşfedebilirsiniz.

"Hocam, bence arkadaş çevresi edinip onlarla vakit geçirmeniz daha iyi olur. Tek başınıza yapabileceğiniz şeyler sınırlı ve bir süre sonra sıkıcı olabilir. Sizi tam olarak tanımıyorum ama AVM'ye gidip MediaMarkt, Bauhaus gibi mağazalarda ürünlere bakabilirsiniz. Lunapark tarzı aktiviteler yapabilir veya farklı ilçelere giderek yeni yerler keşfedebilirsiniz.
Arkadaş çevresi nereden edinebilirim tam bilmiyorum Ankarayı ve uzun bir süre buradayım

Hocam bir parka, meydana gidip kitabınızı alıp oturabilirsiniz. Yine aynı şekilde kafe falan da olur. AVM'lere gidip teknoloji mağazalarını gezebilirsiniz. Yürüş yapabilirsiniz. Ama günün sonunda iyi kötü 1 tane de olsa arkadaş şart yoksa sıkılacaksınız.

Arkadaş edinmenin en kolay ve pratik yolu okuldur. İlla size göre birini bulursunuz. Bunun haricinde sosyal aktiviteleri deneyebilirsiniz. Yüzmedir, tırmanıştır vb. oralardan arkadaş edinmeyi deneyebilirsiniz. Bir şekilde çaba göstermeniz lazım yoksa dışarıdan rastgele birisi sizinle arkadaş olmaz.

Ben 1 hafta Ankara'ya gelmiştim. Tek başıma gezmiştim sürekli. Tek başıma gittiğim yerler Anıtkabir, Ankara Kalesi, Müze ve AVM'leri dolaşmıştım. Kahvemi elime alıp tek başına Ankara sokaklarında gezmek haliyle bir keyifli oluyordu. Bir süre oradaysanız eğer kesinlikle Anıtkabir'i ziyaret etmeyi unutmayın. Ankara'ya varır varmaz hemen oraya gitmiştim. Hatta orada birkaç kişiyle tanışıp arkadaş olmuştuk. Belki sizde oralarda arkadaş edinebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı