Ankara'da Yazılım Kursu

bysekowest

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ankarada iyi eğitim veren bir yazılım kursu arıyorum. Bilge adamı çok önerdiler yaptığım araştırmalarda çok şikayet olduğunu eğitiminin yetersiz olduğunu gördüm ama görüşmeye ginede gittim ve abartı bir fiyat istediler. Ankarada iyi eğitim veren bildiğiniz bir kurs varmı şimdiden teşekkürler. İyi günler.

Bilge Adam'ın verdiği eğitim mi yetersiz? Yani hocam şöyle söyleyeyim: Bilge Adam'a gidip eğitimden memnun kalmayan insan sayısı çok azdır. Elbette böyle büyük kurumlar kusursuz olamaz ve mutlaka ama mutlaka her büyük kurum ile ilgili birçok sıkınt çekmiş insana rastlamak mümkün. Fakat ben ve arkadaşlarım şahsen aldığımız eğitimden çok memnun kaldık. İş bulma konusunda bile bize referans oluyor hala hocalarımız. Hiçbirisi "salla başını, al maaşını" felsefesi gütmedi. Ben şahsen öneririm.

Bilge Adam bence eğitimi iyi. Eğer aklında şüphe var ise deneme amaçlı 1-2 derse katıl. Ücretsiz kurslar oluyor. Bu kurslara katılıp bir temel oluşturmanı öneririm. Büyük bir kursa gittiğin zaman daha hazırlıklı gitmiş olursun. Ücretsiz kurslar var. Onları araştırmanı öneririm. Bu kaynakları incelemeni öneririm. Kendin belirli bir süre çalışır isen ilerlersin.
Khan Academy
Microsoft - Açık Akademi
Çizgi TAGEM

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı