Anker Liberty 4 nc alınır mı?

Mert alcadraz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese sorum kısa ancak biraz detaylandırmak istiyorum. Öncelikle bir kulaklıktan beklentilerim kulakta rahat durması - pil süresi - bass ve tizlerde ne çok iyi ne çok kötü olması kısacası tatmin etmesi yani klasik şeyler. Bu tarz TWS kulaklıkları kullanıp ya kaybettim ya da bozdum bu yüzden bu sefer iyi bir şey almak istiyorum ( kendi bütçeme göre ). 2500-3000 TL bütçe için bu kulaklığı kendime uygun gördüm ama konuda yetkin değilim. Başka bir önerisi olan ya da bu kulaklık için bir tavsiye verecek varsa seve seve okur ve yanıtlarım.

Merhaba hocam. 2 gün önce kulaklığı 2550 liraya aldım. İlk kriterinizden başlayayım. Kulaklık 4 farklı silikon ped ile geliyor kulağınıza göre ayarlarsınız. Ancak kulaklık boyutu bana büyük geldi. Kulakta rahat duruyor düşme yapmıyor. Sadece spor falan için çok uygun değil bence. Pil süresi olarak bulabileceğiniz en iyi kulaklıklardan. Bunun üstüne konuşmaya gerek yok. Ekolayzır ayarını kendi zevkinize göre yapabilirseniz kulaklığın bas kalitesi gayet tatmin edici. Ben çok büyük olduğu için iade etmeyi düşünüyorum ancak henüz kesin karar veremedim. İyi Sosyaller.

Merhaba hocam. 2 gün önce kulaklığı 2550 liraya aldım. İlk kriterinizden başlayayım. Kulaklık 4 farklı silikon ped ile geliyor kulağınıza göre ayarlarsınız. Ancak kulaklık boyutu bana büyük geldi. Kulakta rahat duruyor düşme yapmıyor. Sadece spor falan için çok uygun değil bence. Pil süresi olarak bulabileceğiniz en iyi kulaklıklardan. Bunun üstüne konuşmaya gerek yok. Ekolayzır ayarını kendi zevkinize göre yapabilirseniz kulaklığın bas kalitesi gayet tatmin edici. Ben çok büyük olduğu için iade etmeyi düşünüyorum ancak henüz kesin karar veremedim. İyi sosyaller.

Mikrofon kalitesi nasıl hocam? Sonuçta mikrofon olarak da kullanmak istiyorum ben.

Hocam kusura bakmayın dışarıdaydım yeni geldim. Ben mikrofon testi yapmadım, ancak telefonla görüştüğüm kişiler sesimi anlayabiliyordu. Telefonla konuşmak için uygun ancak Discord, Skype gibi uygulamalarda kullanılmaz. Eğer bu tarz uygulamalarda kullanacaksanız sizi hayal kırıklığına uğratır.

Discord ve Skype'ta bilmediğimden soruyorum mesela AirPods aldım diyelim onlarda mı kötü yoksa bu sorun bu ürüne özel mi? Bende yeni gördüm hocam kusura bakmayın yorumu atmıştım ama yeni denk geldim

Ben TWS olarak sadece bu kulaklığı denedim ve bu programlarda ses kalitesi iyi değildi. AirPods falan hiç kullanmadım bilen varsa yazsın lütfen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı